Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE

PRIHVAĆENI IZVEŠTAJI O radu gradskih ustanova

Užičko Gradsko veće prihvatilo izveštaje o radu gradskih ustanova u protekloj godini. Programom predviđeno osam miliona dinara više za subvencije i aktivnosti u poljoprivredi.

GRADSKO VEĆE Zaduženje Užica od 150 miliona dinara za kapitalne investicije

Gradsko veće utvrdilo predlog odluke o kreditnom zaduženju grada u iznosu od 150 miliona dinara. Sredstva iz ove kreditne linije biće upotrebljena za finansiranje kapitalnih investicija.

DOBITNICI NAJVIŠIH GRADSKIH PRIZNANJA

Na današnjoj 91. sednici Gradskog veća jednoglasno je usvojen predlog Komisije za dodelu priznanja i nagrada Grada Užica po kome je od 34 pristigla predloga u 2018. godini priznanja i nagrade dobilo njih 19.

UKLJUČIVANJE GRAĐANA u donošenje odluka o trošenju novca iz BUDŽETA

Članovi Gradskog veća utvrdili su predlog odluke o usvajanju Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o načinu trošenja sredstava koja se prikupljuju od poreza na imovinu.

NASTAVAK RADOVA na rekonstrukciji HIDROLEKTRANE POD GRADOM

Zbog radova na rekonstrukciji i dogradnji male hidroelektrane „Pod gradom “, gde je planirano instaliranje još jedne turbine, biće podignute ustave i smanjen nivo Đetinje.

GRADSKO VEĆE Analiza rada javnih preduzeća u prvoj polovini godine

U prvom polugođu, negativno su poslovali Vodovod, Gradska toplana i Deponija Duboko, ali se očekuje da će do kraja godine, zbog specifičnosti njihovog poslovanja i ona popraviti svoj finansijski bilans.

INICIJATIVA Da MOSI igre 2021. godine budu u Užicu

Iako poseduje potrebnu sportsku infrastrukturu, smeštajne i ugostiteljske kapacitete za organizaciju jedne ovakve sportske manifestacije, Užice decenijama nije bilo domaćin MOSI igara.

DANIJELA MARINKOVIĆ VD direktorka Doma zdravlja još pola godine

Na današnjoj sednici Gradskog veća izglasan predlog da se Danijeli Marinković produži mandat za šest meseci.

GORDANA UROŠEVIĆ i dalje na funkciji načelnika Gradske uprave

Za unapređenje sistema javne rasvete na teritoriji Užica uložiće se 60 miliona dinara, odlučeno na sednici Gradskog veća.

SEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE Na dnevnom redu prvi ovogodišnji rebalans budžeta

Gradsko veće na svojoj ranijoj sednici utvrdilo je predlog prvog ovogodišnjeg rebalansa budžeta, koji nakon uvećanja iznosi 2,87 milijardi dinara.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE