21 C
Užice
četvrtak, 9 jula, 2020
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

BESPLATNA AUTO SEDIŠTA ZA SVE UŽIČKE BEBE

Grad Užice obezbedio je sedišta za sve bebe rođene u 2020. godini. Da sada u Crvenom krstu Užice podeljeno je 95 sedišta.

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA UŽICA Odbornici usvojili drugi rebalans budžeta

Na današnjoj sednici Skupštine usvojen drugi ovogodišnji rebalans gradskog budžeta. Budžet je uvećan za oko 19 miliona dinara, reč je o sredstvima koje je Užice dobilo iz transfera od ministarstava.

Gradsko veće POMOĆ PENZIONERIMA SA NAJNIŽIM PRIMANJIMA

Užičkim penzionerima sa primanjima ispod 15.000 dinara biće isplaćena jednokratna pomoć od dve hiljade dinara.

IZ BUDŽETA GRADA 750 HILJADA DINARA ZDRAVSTVENOM CENTRU

Užičko Gradsko veće donelo je odluku da se Zdravstvenom centru uplati 750 hiljada dinara iz budžeta radi nabavke dva nova bojlera za sanitarnu vodu.

Gradsko veće POLA MILIONA DINARA POMOĆI ZDRAVSTVENOM CENTRU

Gradsko veće je na današnjoj sednici odlučilo da se iz budžeta isplate novčana sredstva Zdravstvenom centru Užice za nabavku neophodnih sredstava koja su im potrebna za rad u uslovima vanrednog stanja. A od sutra Crveni krst kreće da deli prvih 400 paketa socijalno najugroženijim Užičanima.

GRADSKO VEĆE GRADA UŽICA Molba sugrađanima da se pridržavaju upozorenja i...

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Užicu epidemiološka situacija na teritoriji grada je stabilna i pod kontrolom. Bez obzira što u ovom trenutku nema prijavljenih slučajeva zaraze koronavirusom, apelujemo na građane da budu oprezni i da se strogo pridržavaju naređenja i preporuka nadležnih organa.

GRAD POKLANJA RODITELJIMA SEDIŠTA ZA BEBE

Besplatna sedišta za bebe mogu dobiti roditelji za dete rođeno u ovoj godini, ukoliko na teritoriji grada žive najvamnje pola godine. Obuhvaćeni su i roditelji koji imaju status interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije.

GRADSKO VEĆE UTVRDILO PREDLOG PRVOG OVOGODIŠNJEG REBALANSA

Veće je 20 miliona opredelilo za mere energetske efikanosti za zaštitu životne sredine i smanjenje zagađenosti, dok je pet miliona dinara namenjeno Gradskom centru za usluge socijalne zaštite.

GRADSKO VEĆE Za sport planirano 50,2 miliona dinara

Za sport je u ovoj godini planirano ukupno 50,2 miliona dinara, raspodelom je sportskim organizacijama i klubovima dodeljeno 32.960.000 dinara.

GRADSKO VEĆE Oliver Ristanović direktor „Bioktoša“

Na sednici doneta odluka da se Gradsko klizalište besplatno ustupi školi klizanja za decu uzrasta od tri do deset godina starosti.
- Advertisement -
946FanovaLajkuj
372PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE