0.3 C
Uzice
sreda, 29 januara, 2020
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

GRADSKO VEĆE UTVRDILO PREDLOG PRVOG OVOGODIŠNJEG REBALANSA

Veće je 20 miliona opredelilo za mere energetske efikanosti za zaštitu životne sredine i smanjenje zagađenosti, dok je pet miliona dinara namenjeno Gradskom centru za usluge socijalne zaštite.

GRADSKO VEĆE Za sport planirano 50,2 miliona dinara

Za sport je u ovoj godini planirano ukupno 50,2 miliona dinara, raspodelom je sportskim organizacijama i klubovima dodeljeno 32.960.000 dinara.

GRADSKO VEĆE Oliver Ristanović direktor „Bioktoša“

Na sednici doneta odluka da se Gradsko klizalište besplatno ustupi školi klizanja za decu uzrasta od tri do deset godina starosti.

Gradsko veće UTVRĐEN TREĆI REBALANS BUDŽETA

Nakon tećeg rebalansa budžet Grada Užica iznosi 3,217 milijarde dinara.

GRADSKO VEĆE Rebalansom užički budžet uvećan za 63,7 miliona dinara

Predlogom rebalansa, užički budžet bio bi uvećan za 63,7 miliona dinara i posle izmena on bi iznosio tri milijarde i tri miliona dinara. Sednica Skupštine Grada Užica 21. Juna.

ZA POLJOPRIVREDU OPREDELJENO 27 MILIONA Najviše para za investicije u imovinu...

Za Program podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju izdvojeno 27 miliona dinara. Prihvaćeni izveštaji o radu užičkih javnih i javno komunalnih preduzeća u prošloj godini.

UŽIČKO GRADSKO VEĆE Utvrdilo predlog završnog budžeta za prošlu godinu

Ukupni prihodi i primanja sa prenetim neutrošenim sredstvima, prema podacima iz završnog računa, u 2018. godini iznosili su 3,02 milijarde, dok su ukupni rashodi i izdaci bili 2,76 milijarde dinara.

Gradsko veće utvrdilo izmene i dopune PLANA DETALJNE REGULACIJE BELA ZEMLJA

Na današnjoj sednici užičkog Gradskog veća usvojena Odluka o dopuni plana detaljne regulacije „Bela Zemlja“, kako bi se obezbedile lokacije za privredni razvoj.

GRADSKO VEĆE O užičkim kapitalnim projektima, raspodeli para za programe u...

Kapitalni projekti u naredne tri godine, vredni 1,3 milijarde dinara, bili su jedna od tačaka dnevnog reda sednice Gradskog veća Užice.

GRADSKO VEĆE Prihvaćen izveštaj o radu Zelenog saveta

Članovi Gradskog veća prihvatili su izveštaje o realizaciji programa i stanju životne sredine, kao i o radu Zelenog saveta u prošloj godini.
- Advertisement -
682FanovaLajkuj
338PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE