11 C
Užice
četvrtak, 22 aprila, 2021
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

GRADSKO VEĆE Za mere energetske efikasnosti iz budžeta 54 miliona dinara

Iz gradskog budžeta opredeljeno 54 miliona dinara za sufinansiranje mera energetske efikasnosti, koje će biti raspoređene na pet oblasti.

GRADSKO VEĆE Obustava naplate komunalija stanarima zgrade oštećene u požaru

Obustvljena je naplata komunalija stanarima zgrade iz Krčagova oštećene u nedavnom požaru. Usluge se neće naplaćivati dok zgrada ne bude u potpunosti sanirana, odlučilo Gradsko veće.

TREĆI REBALANS UŽIČKOG BUDŽETA

Utvrđen predlog trećeg rebalansa budžeta kojim je predviđeno njegovo umanjenje od oko 164 miliona dinara.

KO IMA PRAVO NA POVLAŠĆENE KARTE ZA PARIKIRANJE U PRVOJ I...

Parking servis od sutra, 6. oktobra, neće sklapati ugovore za pretplatne karte sa građanima, odnosno pravnim licima i preduzetnicima sa sedištem u Užicu, van I i II Zone.

POVELJE GRADA Dr Životi Markoviću i preduzeću MTK Metal-komerc

Ove godine biće uručeno ukupno 14 povelja, plaketa i nagrada zaslužnim građanima, preduzećima i udruženjima. Među nagrađenima dr Jovanka Čubrilo, dr Sofija Brujić, Nemanja Ranković...

UJEDINJENA OPOZICJA SRBIJE – UŽICE Neopravdana odluka o poskupljenju vode i...

Najnoviju odluku Gradskog veća, o poskupljenju vode i kanalizacije za 18% i Ujedinjena opozicja Srbije – Užice, smatra sramnom i traži da se odluka povuče.

GRADSKO VEĆE Skuplja voda i kanalizacija u Užicu

Prihvaćen zahtev "Vodovoda" i odobreno povećanje cena vode i kanalizacije od 18 odsto. Od oktobra, novi iznosi za utrošenu vodu koje će plaćati građani su 59,39 po m3, a za privredu 118,78 dinara.

GRADSKO VEĆE Finansiraće se 18 projekata kroz „Užički program lokalnog partnerstva“

U okviru akcije "Užičkog programa lokalnog partnerstva" finansiraće se 18 projekata. Obezbeđeno je 13 miliona dinara, a na javni poziv za sufinansiranje prijavljen je 31 projekat.

GRADSKO VEĆE Prihvaćeni godišnji izveštaji o radu gradskih ustanova

Na sednici Gradskog veća razmatrani godišnji izveštaji o radu gradskih ustanova u prošloj godini. Usvojena odluka kojom se pristupa izradi Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom.

GRADSKA HRONIKA Sednica Skupštine iduće nedelje SEVOJNO BEZ VODE U SUBOTU

U današnjoj gradskoj hronici najava naredne sednice gradske Skupštine, zatim informacija o obustavi isporuke vode u Sevoju u subotu, zbog radova, radovima u gradu.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE