11.9 C
Užice
utorak, 21 septembra, 2021
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

GRADSKO VEĆE Podržan turnir obojkašica

Gradsko veće donelo odluku da finansijski podrži održavanje turnira za odbojkašice "Turnir šampiona" u Užicu, čiji organizatori su Odbojkaški klub ''Jedinstvo'', u partnerstvu sa Javnim preduzećem ''Veliki park'' Užice i Sportskim savezom Užice.

UŽIČKI BUDŽET Iznosi 3.557.617 milijardi dinara

Užički budžet nakon rebalansa iznosi 3.557.617 milijardi dinara. Na sednici Gradskog veća razmatrani su i izveštaji o poslovanju gradskih javnih preduzeća u prvoj polovini godine. Od osam javnih i javno komunalnih preduzeća, pozitivno su poslovali Vodovod, Bioktoš, Stan, Niskogradnja, Užice razvoj i Veliki park, dok su gubitak imali Duboko i Gradska toplana.

GRADSKO VEĆE Budžet grada Užica biće uvećan za 188 miliona dinara

Članovi Gradskog veća saglasili su se da budžet grada Užica bude uvećan za 188 miliona dinara. Više prihoda ostvareno je od poreza na dohodak i na imovinu i od transfera iz Republike.

ZA VOLONTERE CRVENOG KRSTA Besplatan bazen

Na 53. sednici užičko Gradsko veće prihvatilo godišnje izveštaje o radu "Vodovoda", "Bioktoša", "Dubokog", "Stana" i "Niskogradnje" i usvojilo izveštaje o radu gradskih uprava u prošloj godini.

GRADSKO VEĆE Užice ostvarilo višak od 128,9 miliona dinara

Ukupni prihodi ostvareni u 2020. godini iznosili su 3,333 milijardi dinara, dok su rashodi bili 3,205 milijardi dinara, pa je grad Užice ostvario višak od 128,9 miliona dinara.

PREDRAG MILUTINOVIĆ V.D. NAČELNIKA GRADSKE UPRAVE

Užičko Gradsko veće imenovalo Predraga Milutinovića za v.d. načelnika Gradske uprave na period do tri meseca.

Grad obezbedio odmor za zdravstvene radnike iz crvene kovid zone

Gradsko veće finansiraće sa 1,2 miliona dinara odmor oko 200 medicinara, ljudi koji su u proteklih godinu dana uložili nadljudske napore u borbi sa korona virusom i nesebično pružali zdravstvenu pomoć ljudima obolelima od ove opake bolesti.

GRADSKO VEĆE Za mere energetske efikasnosti iz budžeta 54 miliona dinara

Iz gradskog budžeta opredeljeno 54 miliona dinara za sufinansiranje mera energetske efikasnosti, koje će biti raspoređene na pet oblasti.

GRADSKO VEĆE Obustava naplate komunalija stanarima zgrade oštećene u požaru

Obustvljena je naplata komunalija stanarima zgrade iz Krčagova oštećene u nedavnom požaru. Usluge se neće naplaćivati dok zgrada ne bude u potpunosti sanirana, odlučilo Gradsko veće.

TREĆI REBALANS UŽIČKOG BUDŽETA

Utvrđen predlog trećeg rebalansa budžeta kojim je predviđeno njegovo umanjenje od oko 164 miliona dinara.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE