-4.7 C
Užice
ponedeljak, 24 januara, 2022
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

RADMILA BAĆKOVIĆ ŠOJIĆ Načelnica Gradske uprave

Radmila Baćković Šojić, diplomirani ekonomista, postavljena za novu načelnicu Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj. Za održavanje u ovoj godini planirana je suma od 251 miliona dinara, u izgradnju će biti uloženo 1,3 milijarde dinara.

SVETLANA KLJAJIĆ Gradski pravobranilac

Svetlana Kljajić, diplomirana pravnica, postavljena na mesto užičkog Gradskog pravobranioca. Poskupeo taksi prevoz u Užicu. U Čajetini održana sednica Skupštine opštine na kojoj su usvojeni programi sa finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova.

BESPLATAN VRTIĆ Za porodice koje imaju više dece

Besplatan vrtić za porodice koje imaju troje i više dece jedna je od odluka današnje sednice Gradskog veća. Sredstva obezbeđena u gradskom budžetu. Predloženo je i da se delatnost Gradskog centra za usluge socijalne zaštite proširi za još jednu uslugu - inkluzivni centar.

ENERGETSKA EFIKASNOST Usvojen program za tri godine

Energetska efikasnost jedna je od tema današnje sednice Gradskog veća, na kojoj su članovi razmatrali i predlog odluke o donošenju Plana generalne regulacije "Užice - centralni deo".

UŽIČKO GRADSKO VEĆE Predlozi za imenovanja

Užičko gradsko veće utvrdilo predloge sastava Izborne komisije grada Užica, za VD direktora Gradske galerije predložen slikar Zoran Cvetić, a za VD načelnika Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj diplomirani ekonomista Miloje Marić.

PREDLOG BUDŽETA UŽICA Usvojen za iduću godinu

Predlog budžeta Užica u iznosu od 3,772 milijarde dinara, utvrđen za narednu godinu na današnjoj sednci Gradskog veća. Usvojen zahtev Gradske toplane za povećanjem cena usluga grejanja, u proseku za 9%.

GRADSKO VEĆE UŽICE Gubitak u dva javna preduzeća

Gradsko veće Užica zasedalo danas, utvrđen je predlog odluke kojom se osniva javno komunalno preduzeće Regionalni centar za vodne usluge "Skrapež" Požega. A od svih užičkih preduzeća u prih šest meseci sa gubitkom poslovali "Duboko" i "Veliki park".

BUVLJAK SE SELI Krajem oktobra na Zelenu pijacu

Gradsko veće donelo odluku da se robna pijaca “Međaj” preseli u poslovni objekat “Bioktoša” na užičkoj Zelenoj pijaci.

GRADSKO VEĆE Podržan turnir obojkašica

Gradsko veće donelo odluku da finansijski podrži održavanje turnira za odbojkašice "Turnir šampiona" u Užicu, čiji organizatori su Odbojkaški klub ''Jedinstvo'', u partnerstvu sa Javnim preduzećem ''Veliki park'' Užice i Sportskim savezom Užice.

UŽIČKI BUDŽET Iznosi 3.557.617 milijardi dinara

Užički budžet nakon rebalansa iznosi 3.557.617 milijardi dinara. Na sednici Gradskog veća razmatrani su i izveštaji o poslovanju gradskih javnih preduzeća u prvoj polovini godine. Od osam javnih i javno komunalnih preduzeća, pozitivno su poslovali Vodovod, Bioktoš, Stan, Niskogradnja, Užice razvoj i Veliki park, dok su gubitak imali Duboko i Gradska toplana.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE