10 C
Užice
petak, 23 oktobra, 2020
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

TREĆI REBALANS UŽIČKOG BUDŽETA

Utvrđen predlog trećeg rebalansa budžeta kojim je predviđeno njegovo umanjenje od oko 164 miliona dinara.

KO IMA PRAVO NA POVLAŠĆENE KARTE ZA PARIKIRANJE U PRVOJ I...

Parking servis od sutra, 6. oktobra, neće sklapati ugovore za pretplatne karte sa građanima, odnosno pravnim licima i preduzetnicima sa sedištem u Užicu, van I i II Zone.

POVELJE GRADA Dr Životi Markoviću i preduzeću MTK Metal-komerc

Ove godine biće uručeno ukupno 14 povelja, plaketa i nagrada zaslužnim građanima, preduzećima i udruženjima. Među nagrađenima dr Jovanka Čubrilo, dr Sofija Brujić, Nemanja Ranković...

UJEDINJENA OPOZICJA SRBIJE – UŽICE Neopravdana odluka o poskupljenju vode i...

Najnoviju odluku Gradskog veća, o poskupljenju vode i kanalizacije za 18% i Ujedinjena opozicja Srbije – Užice, smatra sramnom i traži da se odluka povuče.

GRADSKO VEĆE Skuplja voda i kanalizacija u Užicu

Prihvaćen zahtev "Vodovoda" i odobreno povećanje cena vode i kanalizacije od 18 odsto. Od oktobra, novi iznosi za utrošenu vodu koje će plaćati građani su 59,39 po m3, a za privredu 118,78 dinara.

GRADSKO VEĆE Finansiraće se 18 projekata kroz „Užički program lokalnog partnerstva“

U okviru akcije "Užičkog programa lokalnog partnerstva" finansiraće se 18 projekata. Obezbeđeno je 13 miliona dinara, a na javni poziv za sufinansiranje prijavljen je 31 projekat.

GRADSKO VEĆE Prihvaćeni godišnji izveštaji o radu gradskih ustanova

Na sednici Gradskog veća razmatrani godišnji izveštaji o radu gradskih ustanova u prošloj godini. Usvojena odluka kojom se pristupa izradi Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom.

GRADSKA HRONIKA Sednica Skupštine iduće nedelje SEVOJNO BEZ VODE U SUBOTU

U današnjoj gradskoj hronici najava naredne sednice gradske Skupštine, zatim informacija o obustavi isporuke vode u Sevoju u subotu, zbog radova, radovima u gradu.

GRADSKO VEĆE Data saglasnost na godišnje izveštaje javnih preduzeća

Na prvom zasedanju Gradskog veća u novom sazivu, užički većnici utvrdili su predloge završnog računa budžeta za prošlu godinu i izveštaje o poslovanju gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća za 2019. godinu.

IZABRANO NOVO GRADSKO RUKOVODSTVO Gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević

Po prvi put u Užicu je izabrana gradonačelnica, dr Jelena Raković Radivojević, sa liste “Aleksandar Vučić – za našu decu" koja je do sada obavljala funkciju direktorke užičke bolnice.
- Advertisement -
992FanovaLajkuj
372PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE