10.4 C
Uzice
utorak, novembar 12, 2019
Naslovna Ključne reči GRADSKO VEĆE UŽICE

Ključna reč: GRADSKO VEĆE UŽICE

GRADSKO VEĆE Rebalansom užički budžet uvećan za 63,7 miliona dinara

Predlogom rebalansa, užički budžet bio bi uvećan za 63,7 miliona dinara i posle izmena on bi iznosio tri milijarde i tri miliona dinara. Sednica Skupštine Grada Užica 21. Juna.

ZA POLJOPRIVREDU OPREDELJENO 27 MILIONA Najviše para za investicije u imovinu...

Za Program podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju izdvojeno 27 miliona dinara. Prihvaćeni izveštaji o radu užičkih javnih i javno komunalnih preduzeća u prošloj godini.

UŽIČKO GRADSKO VEĆE Utvrdilo predlog završnog budžeta za prošlu godinu

Ukupni prihodi i primanja sa prenetim neutrošenim sredstvima, prema podacima iz završnog računa, u 2018. godini iznosili su 3,02 milijarde, dok su ukupni rashodi i izdaci bili 2,76 milijarde dinara.

Gradsko veće utvrdilo izmene i dopune PLANA DETALJNE REGULACIJE BELA ZEMLJA

Na današnjoj sednici užičkog Gradskog veća usvojena Odluka o dopuni plana detaljne regulacije „Bela Zemlja“, kako bi se obezbedile lokacije za privredni razvoj.

GRADSKO VEĆE O užičkim kapitalnim projektima, raspodeli para za programe u...

Kapitalni projekti u naredne tri godine, vredni 1,3 milijarde dinara, bili su jedna od tačaka dnevnog reda sednice Gradskog veća Užice.

GRADSKO VEĆE Prihvaćen izveštaj o radu Zelenog saveta

Članovi Gradskog veća prihvatili su izveštaje o realizaciji programa i stanju životne sredine, kao i o radu Zelenog saveta u prošloj godini.

GRADSKO VEĆE Ulaže se u vrtić, gasifikaciju, izgradnju crkve na Belim...

Do kraja maja trebalo bi da počne sa radom dečiji vrtić na Beloj Zemlji u koji je uloženo blizu 300 hiljada evra za kupovinu i rekonstrukciju objekta, čulo se na sednici užičkog Gradskog veća održanoj na Beloj Zemlji.

GRADSKO VEĆE U protekloj godini negativno poslovala dva gradska javna preduzeća

Duboko je u 2018. godini imalo minus od oko 9 miliona, dok je Vodovod poslovnu godinu završio sa gubitkom od 17,8 miliona dinara.

GRADSKO VEĆE Većnici o Statutu i kreditnom zaduženju grada Užica

Utvrđen predlog Statuta grada Užica, kao i predlog za kreditno zaduženje grada u iznosu od 150 miliona, namenjenih finansiranju užičkih kapitalnih projekata.

SVETOSAVSKE NAGRADE GRADA UŽICA Dodeljene prosvetnim radnicima

Svetosavske nagrade se dodeljuju prosvetnim radnicima za njihov doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju i unapređenju obrazovno-vaspitnog rada.
- Advertisement -
632FanovaLajkuj
316PratilacaZaprati
3PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE