Naslovna Ključne reči BANJE SRBIJE

Ključna reč: BANJE SRBIJE

ZA PENZIONERE U SRBIJI Besplatno banjsko lečenje

Konkurs za besplatno banjsko i rehabilitaciono lečenje raspisao je Fond penzijskog i invalidskog osiguranja za svoje korisnike. Rok za prijave je 25. januar. Za ovu namenu Fond PIO opredelio 1.050.000.000 dinara.

OGLAS ZA BESPLATNE BANJE Za penzionere u Srbiji

Oglas za besplatne banje raspisao je Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srbije za upućivanje korisnika penzija na rehabilitaciju u toku ove godine. Pravo na besplatnu rehabilitaciju imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija čija penzija iznosi do 30.978 dinara.

PUTOVANJE SRBIJOM Po junacima i ime banje u Apatinu

Putovanje Srbijom, nastavljamo kroz Bačku, njen severozapad, dunavskim kejom, kroz grad piva, do lekovitih termalnih izvora. A domaće turističke destinacije postale su popularne u ovo doba korone.

VRNJAČKA BANJA Najpopularnija letnja destinacija

Vrnjačka Banja je smeštena u centralnom delu naše divne zemlje i već dug niz godina vredno i predano radi na rastu i razvoju svog turizma. Napredak se vidi gotovo u svakoj sferi, tako da u tome i leži jedan od razloga zbog kojih ova banja postaje leti sve traženija i sve popularnija destinacija.

VRDNIK – BANJA, KULA, MANASTIR Istorija izmešana sa mirisom tek procvalih...

Vrdnik danas pominju uglavnom zbog banje - izvora termalne vode velikog kapaciteta, ali, ovo mesto ima i nekoliko zmanenitosti u istorijskim, srpskim okvirima.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE