14.8 C
Užice
понедељак, јун 24, 2024
Naslovna Ključne reči AUTOPUT PRELJINA POŽEGA

Ključna reč: AUTOPUT PRELJINA POŽEGA

PUT OD UŽICA DO BEOGRADA – Lokacije koje možete posetiti

Najavljeno je da će u drugoj polovini godine početi izgradnja obilaznice koja će put od Užica do Beograda skratiti na sat i 45 minuta. Ipak, dok se radovi ne privedu kraju, svi koji se odavde upute ka glavnom gradu voziće dobro poznatim putem koji ne mora da bude toliko naporan, ukoliko znate da u njemu uživate.

ALEKSANDAR VUČIĆ Najavio izgradnju obilaznice i renoviranje Zdravstvenog centra

Radovi na obilaznici oko Užica počeće u septembru, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prlikom obilaska radova na deonici auto-puta od Preljine do Požege, kao i renoviranje Zdravstvenog centra, vredanim 30 miliona evra.

PUTARINA I NA IBARSKOJ MAGISTRALI A kako teku radovi na deonici...

Planirano je uvođenje naplate putarine i na Ibarskoj magistrali, izjavio je direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak. A kako teku radovi na deonici auto-puta Preljina-Požega?

NOVI KILOMETRI PUTEVA U naredne četiri godine

- Mi ćemo u naredne četiri godine uraditi još 450 kilometara novih auto-puteva -, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović u Užicu i izrazila uverenje, da će uspeti da potpišu i ugovor o nastavku izgradnje auto-puta od Požege do granice sa Crnom Gorom.

POČELI RADOVI NA AUTOPUTU OD PRELJINE DO POŽEGE Vrednost 450 miliona...

Izgradnja deonice autoputa od Preljine do Požege dužine 30,9 kilometara počela danas. Obeležavanju početka radova prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

IZGRADNJA PUTA PRELJINA – POŽEGA NA PROLEĆE Vrednost radova 450 miliona...

Na proleleće počinje izgradnja deonice auto-puta Preljina-Požega, najavila ministarka Zorana Mihajlović. Reč je o deonici dugoj 30,96 kilometara.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE