– Radovi na obilaznici oko Užica trebalo bi da krenu najkasnije do septembra, videćete veliki broj radnika koji će krenuti da rade na obilaznici, – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obilaska radova na deonici auto-puta „Miloš Veliki“ od Preljine do Požege.

Vučić je rekao da će nakon završetka deonice auto-puta od Preljine do Požege, građani od Užica do Beograda putovati oko sat i 45 minuta, a da od kineskih izvođača ima obećanje da će radove završiti do kraja sledeće godine.

On je ovom prilikom najavio i da se uskoro kreće sa kompletnim renoviranjem Zdravstvenog centra Užice, vrednim 30 miliona evra, da se radi sve novo, te da će to biti „najmodernija bolnica, sa najmodernijim aparatima, što će biti od velike koristi čitavom užičkom kraju“.

Užička gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević smatra da su ovo sjajne vesti za Užice ali i „potvrda da će naš grad i u narednom periodu imati punu podršku države u realizaciji projekata koji su za Užice od ogromnog značaja“, a da su završetak deonice auto-puta Preljina-Požega, do kraja godine, i izgradnja brze saobraćajnice do Kotromana važni preduslovi za dalji razvoj Užica i Zlatiborskog okruga.

Zdravstveni centar Užice (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Hroniku KOVID -19 u toku aprila u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati na linku UžiceMedia.

Hroniku KOVID -19 tokom marta možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -