Naslovna Ključne reči ANA ĐOKIĆ

Ključna reč: ANA ĐOKIĆ

Roditeljstvo, juče, danas sutra – Tribina u Užicu

Problemi i izazovi sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom u ulozi roditelja, ali i porodice koje imaju dete sa invaliditetom, teme su o kojima se govorilo na tribini "Roditeljstvo i osobe sa invaliditetom – juče, danas, sutra" upriličenoj uz Međunarodni dan porodice.

ANA ĐOKIĆ sekretarka Dobra saradnja sa lokalnim medijima

- Skrećemo pažnju građanima na sve bitne stavari za naše funkcionisanje u zajednici, potom lokalnoj samoupravi u kom delu treba da usmeri svoje resurse na potpunijoj integraciji osoba sa invaliditetom, a lokalni mediji nam u tome pomažu, - kaže Ana Đokić sekretarka Udruženja distorfičara Zlatiborskog okruga.

POSAO JE NAŠA POBEDA

Posao je pobeda osoba sa invaliditetom jer predstavlja pravu podršku u ostvarivanju prava. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje - filijala Užice koja pokriva šest opština ukupno je 378 osoba sa invaliditetom od kojih su 183 žene.

ANA ĐOKIĆ Ispred sebe postavljam nove izazove

- Nije lako živeti sa invaliditetom, trudeći se da ispuniš očekivanja roditelja, okruženja, partnera. U svaki svoj korak sam sigurna, ma koliko bio težak i uz prepreke idem napred. Žene sa invaliditetom to mnogo lakše i brže savladavaju. I u toj svakodnevnoj borbi su istrajnije, - kaže Užičanka Ana Đokić.

OKRUGLI STO Unapređenje seksualnih i reproduktivnih prava i reproduktivnog zdravlja žena...

Okrugli sto na temu „Unapređenje seksualnih i reproduktuvnih prava i reproduktivnog zdravlja žena sa invaliditetom u Užicu“ organizovalo je Udruženje invalida cerebralne i dečije paralize Užice u saradnji sa Organizacijom za podršku ženama sa invaliditetom …IZ KRUGA – VOJVODINA.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE