„Kapetan Miša Anastasijević“, ovogodišnje priznaje uručeno je na svečanosti u Kulturnom centru na Zlatiboru. Među nagrađenima su Ninko Tešić, Mića Mićić direktori iz Užica, Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, Jadranka Jevtović iz Kosjerića i drugi.

Priznanja su uručena pojedincima i koletivima iz Zlatiborskog okruga koji su dali svoj dopirnos „zalaganjem u nauci, kulturi, obrazovanju i preduzetništvu“. Nagrađeni su uspešni privrednici, novinari, predstavnici kulturnih i trurističkih oranizacija.

Ove godine su nagrađeni: Mića Mićić, generalni direktor MPP „Jedinstvo“, Ninko Tešić, direktor „Impol Sevala“, Dobrosav Andrić, direktor „Prvog partizana“, Jadranka Jevtović, vlasnica prpeduzeća „Artros“ iz Kosjerića, Goran Janković, vlasnik kompanije „Inmold“ iz Požege, Božo Joković, direktor „Agro eko voće“, iz Arilja.

Nagrada je pripala Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine Čajetina, Nadeždi Gavrilović, urednici u užičkom dopisništvu RTS, Zoranu Iliću iz Mokrogorske škole menađžmenta, zatim preduzećima „Užice gas“, Valjaonica bakra Sevojno, „Gold Gondola“ i hotel „Buket“ sa Zlatibora.  

Dobitnici priznanja iz Čajetine

Među dobitnicma priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ ove godine iz Čajetine su: Kulturni centar Zlatibor dobitnik za prezentaciju kulturne i turističke ponude, „Gold gondola“ za unapređenje turističke ponude, kao i  hotel „Buket“ za kvalitet i komfor.


Konferenciji su prisustvovali  Vlado Markanović, u ime prpduzeća „Media invent“-a, Boško Negovanović, novinar i voditelj, himnu Republike Srbije „Bože pravde“ na svečanosti je izveo Vujica Dragović, član „Udrženja za negovanje narodne tradicije Zlatibor“.


Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ ustanovljeno je 2000. godine, radi promocije privrednog i društvenog stvaralaštva, u kviru projekta „Put ka vrhu“ koji zajednički realizuju Media invent, univerziteti Beograd i Novi Sad te Javni servis RTV. Pokrovitelji su Privredna komora Srbije i Unija poslodavaca Srbije.

Više o dodeli priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ na linku Turističke organizacije „Zlatibor“.

Sa dodele priznanja, Bojana Božanić i Marija Jeremić (Foto: TO „Zlatibor“)

Hroniku kovid – 19 tokom marta možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije u Užicu možete pogledati OVDE.

- Advertisement -