Nemanja Stevanović (pausepainting)u svom radu najviše koristi digitalne tehnike obrade slike, a radove objavljuje na Instagramu gde ima zavidan broj pratilaca, već jedan milion. Izložba se može videti u užičkom Gradskom kulturnom centru do kraja iduće nedelje.

Izložba obuhvata digitalne grafike, slike velikih formata i video radove. Postavku u holu Gradskog kulturnog centra (GKC) čine digitalni radovi (printovi), u kafiću su postavljeni ostali radovi većih formata.

– Bavim se instagram marketingom, do sada imam milion pratilaca, dosta profila vezanih za arhuitekturu i umetnost i počeo sam i sam da se bavim umetnošću. Bavim se slikanjem, naslikao sam sliku „Pauza“ koju prodajem za dva miliona dolara, i dodaje da je to njegov umetnički koncept – kaže Nemanja Stevanović (pausepainting), čija popularnost na društvenim mrežama iz dana u dan raste.

Multimedijalni umetnik Nemanja Stevanović, predstavio se Užičanima, prvom samostalnom izložbom, koja je otvorena 18. marta. Zainteresovani posetioci mogu pogledati deo njegovog dosadašnjeg stvaralaštva do kraja ove, kao i naredne nedelje u užičkom Gradskom kulturnom centru.

Ovo su objave sa Instagrama Nemanje Stevanovića (pausepainting), autora izložbe u Užicu.

Hroniku kovid – 19 tokom marta možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije u Užicu možete pogledati OVDE.

- Advertisement -