Gradski bazen Užice – počela letnja sezona, trajaće do početka septembra. Otvorena je terasa sa preko 100 ležaljki i suncobrana.


Gradski bazen radi svakog dana od 08:00 do 24:00 časa, a sezona na Gradskoj plaži će početi nakon čišćenja korita plaže i završetka radova na sanaciji Dečijeg bazena, potvrdio je direktor JP „Veliki park“ Nenad Đokić.


Cena karte na Gradskom bazenu Užice i dalje iznosi 250 dinara za celodnevni boravak, poludnevna karta posle 16:00 časova je 200 dinara, deca do 12 godina plaćaju 100 dinara. Za decu do tri godine obezbeđen je besplatan ulaz.


Za Gradski bazen Užice u prodaji su sezonske karte koje su i najpovoljnije i ponuđene su svim preduzećima, udruženjima i sindikatima, cena za dva meseca iznosi 4.000 dinara, a za tri meseca 5.000 dinara.

Gradski bazen Užice spreman za leto, a vreme?

Užički bazen je spreman za letnju sezonu, ali kiša i dalje pada, pa ćemo na uživanje na bazenima pričekati, bar ako je suditi po najavama prognostičara.

Do kraja ovog dana oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su moguće nepogode s gradom i olujnim vetrom, saopšteno iz RHMZ.

Vodice (Foto: Arhiva UžiceMedia)


I sutra, u subotu, promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, češćim u drugom delu dana i to uglavnom južnije od Save i Dunava. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 22 do 25 stepeni.

Slično vreme prognostičari najavljuju i za nedelju.

I u ponedeljak, promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom izraženijim posle podne i uveče, kada se očekuju i lokalne vremenske nepogode: grad, velika količina padavina za kratko vreme i jak i olujni vetar. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 11 do 16 stepeni, najviša od 24 do 27 stepeni.

A promenljivo i nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina najavljeno je sve do 10. juna. Ima izgleda da se kišovito zadrži i veći deo meseca.

- Advertisement -