Humanitarni bazar je tokom jučerašnjeg dana i danas organizovan na Trgu partizana. U akciji se prikupljaju sredstva za kupovinu slaniša, slatkiša, igračaka za pravljenje novogodišnjih paketića za užičku decu slabijeg materijalnog stanja, decu sa smetnjama u razvoju, decu koja praznike provode u bolnici i decu na Kosmetu.

Organizatori ovogodišnje humanitarne akcije pod nazivom „Budi i ti nečiji Deda Mraz“ su članovi Udruženja studenata Učiteljskog fakulteta.

Oni su Užičane pozvali da posete štand, kupe neki od proizvoda, uz napomenu da će bazar biti organizovan uz pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mera.

Drugog dana humanitarnog bazara organizatori kažu da su zadovoljni odzivom građana Užica, uz podsećanje da je prošle godine napravljeno oko 400 paketića.

Humanitarni bazar na Trgu partizana (Foto: UžiceMedia)

Akcija prikupljanja organizuje se već četvrti put, a veliku akciju prikupljanja slatkiša za novogodišnje paketiće namenjenu deci iz ugroženih porodica i bolesnoj deci iz Užica pod nazivom Budi i ti nečiji Deda Mraz“, organizovali su studenti prošle, ali i pre dve godine, a o efektima više u našem ranijem tekstu.

- Advertisement -