Za javni oglas koji je raspisala Opština Čajetina za građevinsko zemljište na Zlatiboru vladalo je veliko interesovanje, bilo je više ponuđača, duplo veće cene od početnih, uz napomenu da su u pitanju još uvek preliminarni podaci, jer je postupak u toku.

„Tri puta više ponuđača i duplo veće cene od početnih za 14 parcela na Zlatiboru površine od četiri do 64 ara rezultat je otvaranja ponuda za građevinsko zemljište po javnom oglasu koji je raspisala Opština Čajetina, u periodu od 5. aprila do 5. maja 2021. godine“, saopštila je Informativna služba opštine Čajetina, navodeći da je za 13 lokacija stiglo 43 ponude.

„Za parcelu od 400 metara kvadratnih početna cena bila je 4,4 miliona dinara, a ponuđač je ponudio iznos preko 9 miliona, za parcelu od 1.501 metar kvadratni početna cena bila je 52,5 miliona, a ponuđeno je preko 96 miliona, dok je za najveću parcelu površine od 6.400 metara kvadratnih čija je početna cena bila 224 miliona, ponuđač ponudio 561 milion dinara. Ovu su preliminarni podaci, budući da je postupak još uvek u toku zbog zakonskih rokova“, navedeno je u informaciji.

Kraljev trg na Zlatiboru (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Hroniku kovid -19 u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku kovid -19 tokom aprila možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije

- Advertisement -