Užičko Gradsko veće na današnjoj sednici u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima i Statutom grada Užica, utvrdilo predloge sastava Izborne komisije grada Užica, Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove saveta mesnih zajednica i drugostepene komisije.

Zoran Vidov Cvetić, diplomirani slikar, master likovni umetnik, predložen je za vršioca dužnosti direktora Gradske galerije, dok je Miloje Marić, diplomirani ekonomista, imenovan za vršioca dužnosti načelnika Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj.

Užičko Gradsko veće pa sednica Skupštine Grada Užica

Sednica Skupštine grada, 14. po redu, koja će biti odrana u četvrtak, 16. decembra, sa početkom u 10 časova, u Narodnom pozorištu Užice, dopunjena je sa nekoliko tačaka dnevnog reda: Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Gradske Galerije Užice, na sednic i će se naći predlog rešenja o imenovanju izborne komisije grada Užica, predlog rešenja o imenovanju izborne komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesne zajednice, kao i predlog rešenja o imenovanju drugostepene izborne komisije.

Odbonici će razmatrati i druge predloge na sednici koja je zakazana za četvrtak.

Grad Užice (Foto: Iz ahrive UžiceMedia)

Hroniku kovid -19 tokom decembra možete pogledati na UžiceMedia.

Hroniku kovid – 19 tokom novembra možete videti na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Kako poboljšati informisanje u lokalnoj sredini – ANKETU možete popuniti na linku UžiceMedia.

- Advertisement -