Kao što sam i obećao Novaku Đokoviću, pre pet godina na Zlatiboru, na “Drugarijadi“, kada smo takođe sarađivali sa njegovom Fondacijom, u znak poštovanja prema njemu lično i njegovim sportskim uspesima, humanitarnom angažmanu, jednu kabinu zlatiborske „Zlatne gondole“ brendiraćemo imenom najvećeg ambasadora Srbije u svetu, imenom našeg, a svetskog Noleta – izjavio je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, povodom otvaranja vrtića u Ljubišu, čiju je rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje finansirala Fondacija „Novak Đoković“ i opština Čajetina.

Stamatović je podsetio Đokovića, da mu je pre pola decenije uručio maketu, tada buduće, a danas stvarne, gondole, i da se od tada sve promenilo na ovoj planini jer je opština Čajetina, zahvaljujući izgrađenoj panoramskoj “Gold gondoli“ postala svetska turistička destinacija.

– Neizmerno smo zahvalni Novaku Đokoviću na donaciji, kao i na poseti Ljubišu i Zlatiboru. Nadam se da će ova uspešna saradnja trajati dugo, i da ćemo u budućnosti realizovati još ovakvih i sličnih akcija. Ime Novaka Đokovića i Čajetine ide jedno uz drugo – Novak je broj  jedan u svetu, a opština Čajetina, Zlatibor i naša gondola, kao najduža gondola na svetu takođe su broj  jedan,  –  zaključio je Stamatović.

Sa otvaranja vrtića u Ljubišu (Foto: Opština Čajetina)

Hroniku kovid -19 u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku kovid -19 tokom aprila možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -