Smeh uprkos svemu, duhovite priče Dušana Radovića kao novogodišnji poklon za sve Užičane u izvođenju Udruženja PRKOS, članova Teatra Inat i pop hora G.L.A.S. A potom slede i drugi sadržaji u GKC.

Teatar Inat izvodi duhovite priče Dušana Radovića iz ugla različitih žena (i muškaraca) o ljubavi, sreći i zajedničkom življenju, dok članovi pop hora G.L.A.S izvodiće dobro poznate pesme na jedan novi, drugačiji način.

Smeh uprkos svemu na programu kluba GKC-a je u četvrtak, 23.decembra od 18 časova. 

Ulaz je slobodan.

Organizatori programa navode da je potrebno da posetioci ponesu sa sobom samo osmeh i dobro raspoloženje.

24. decembar

Novogodišnji koncert

Etno sekcija muzičke škole “Vojislav-Lale Stefanović“ pripremila je novogodišnji koncert za naše sugrađane, koji će biti održan u petak 24.decembra sa početkom od 18:30 časova u prostoru kluba GKC-a.

Gosti koncerta biće pop horić “Lale“ sa nastavnicom Marijom Lazić i guslar Danilo Tomić.

Etno sekcija Muzičke škole „Vojislav- Lale Stefanović“ je nastala u septembru 2020.godine na inicijativu profesorske Tijane Vidaković uz podršku uprave škole. Sekcija broji oko 20 članova, i svi su učenici srednje škole sa sva tri odseka: vokalno- instrumentalni, teoretski i dizajner zvuka.

Na repertoaru je zastupljena izvorna vokalna, instrumentalna i vokalno-instrumentalna muzika iz bogatog kulturnog nasleđa Srbije ali i zemalja regiona. Sekcijom rukovode i izrađuju aranžmane, profesorke Tijana Vidaković, Marina Šaponjić i Aleksandra Milikić

Ulaz na koncert je slobodan.

25. decembar

“Trinaesti novogodišnji kolačić“

Novogodišnja predstava za decu pod nazivom “Trinaesti novogodišnji kolačić“ na programu Gradskog kulturnog centra je u subotu, 25. decembra.

Ulaznice za prvo izvođenje od 12 časova su rasprodate, pa zainteresovani posetioci mogu kupiti ulaznice za termin od 13 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Broj ulaznica je ograničen. 

Hroniku kovid -19 tokom decembra možete pogledati na UžiceMedia.

Hroniku kovid – 19 tokom novembra možete videti na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -