U delu kadrovskih rešenja, za direktora Narodnog muzeja imenovana je Slavica Stefanović, diplomirani ekonomista, za direktora TO Užice Danijela Đorđević Arsić, magistar nauka međunarodne ekonomije – Ekonomske diplomatije, a u Lokalnom antikorupcijskom forumu grada Užica,  postavljeni su Dragoljub Zorić, doktor književnih nauka, Matija Matović, majkrosoft inženjer i Ivan Matić, diplomirani inženjer metalurgije.
Užički odbornici prihvatili su i godišnje programe rada Turističke organizacije, TO regije Zapadna Srbija, Dečijeg odmarališta „Zlatibor“, kao i izmene i dopune programa poslovanja Bioktoša, Vodovoda, Stana, Dubokog i Gradske toplane.
Prihvaćeni su i godišnji izveštaji o radu u prošloj godini gradskih ustanova i to Muzeja, Pozorišta,  Biblioteke, Istorijskog arhiva, Galerije, GKC-a i Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.
Usvojeni su i izveštaj o radu Zelenog saveta u prošloj godini i Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta radi davanja u zakup, kao i određivanje nadležnog organa koji će taj postupak sprovesti.

- Advertisement -