Rođendanski poklon, nekada nije jednostavno doneti odluka šta odabrati i pokloniti. Uz malo mašte i kreativnosti zaključićete da ni muškarci nisu baš toliko teški za odabir poklona kako se govori.

Za vas smo pripremili kreativne i jednostavne ideje za rođendanski poklon za vašeg dečka. Pogledajte naše ideje i pronađite predloge koji će potencijalno oduševiti vašeg partnera.

Torta i poslastice – neizostavan deo svakog rođendana

Torta je definicija svake rođendanske proslave, tako da je ona uvek odličan izbor za dodatni ili čak ceo rođendanski poklon (zavisi od veličine i ekskluzivnosti).  Ako vaš momak voli slaktiše, možete otići korak dalje i prirediti mu slatko izenađenje u kome zaista može uživati.

Oduševite ga tortom ili krofnama ukrašenim na atraktivan i upečatljiv način, odaberite neobične kolače ili neki drugi personalizovan i autentičan slatkiš koji će biti atraktivan i kada je u pitanju ukus i kada je u pitanju izgled.

Kao što smo rekli, slatkiš može biti glavni poklon, ukoliko se posebno potrudite i izaberete nesvakidašnje slatko iznenađenje, a može biti i odličan dodatak uz već spremljen poklon.

Rođendanski poklon: Sportska i udobna odeća – uvek potrebna

Malo koji muškarac ne uživa u ležernim komadima odeće koje može nositi svakodnevno, kako kod kuće, tako i kada izađe sa prijateljima. Zato ako odlučite da dečku kupite udobnu trenerku, duks, majicu za  trening ili neki drugi komad odeće tog tipa, sve su šanse da nećete pogrešiti.

Muškarcima je uvek potreban novi sportski komad, a posebno onima koji redovno treniraju (bilo da idu u teretanu ili vikendom organizuju fudbal sa drugarima). Kako biste osigurali da mu kupite baš ono što mu treba osluškujte koje komade odeće najčešće pominje, jer u njegovoj svakodnevnoj priči upravo možete naći odgovor na pitanje šta odabrati.

Rođendanski poklon: Dres omiljenog stranog kluba – za pasionirane navijače

Ukoliko vaš dečko obožava neki strani klub, a znate da već ne poseduje njihov dres, ovakav poklon može biti pravi zicer. Ovakvi dresovi su obično veoma kvalitetni i na ceni, i predstavljaju pravo blago u svetu vatrenih navijača, zbog čega je skoro sigurno da ćete napraviti pravi potez kupovinom istog.

Uplatite mu aktivnost koja će ga zabaviti (može biti i zajednička)

Od kartinga, jahanja, pucanja, pa sve do escape room-a, paintball-a ili airsoft-a, muškarci zaista uživaju u raznim strateškim i sportskim aktivnostima koje ih podstiču da se kreću, razmišljaju i upotrebe svoju spretnost.

Možete odabrati neku od navedenih, ili aktivnost po svom izboru i pružiti svojoj drugoj polovini par sati kvalitetne zabave, koju će zasigurno prepričavati. Takođe, ako ste i sami raspoloženi da se oprobate u nekoj od navedenih aktivnosti savetujemo vam da uplatite i sebi i njemu ( neke od navadenih čak i zahtevaju ekipu pa možete odlučiti da li ćete biti deo iste ili ne).

Rođendanski poklon: Gedžeti – za ljubitelje tehnologije i inovacija

Ako je vaš dečko jedan od onih koji stalno čita o inovacijama u svetu tehnologije, i zanimaju ga različiti proizvodi koje nam tehnologija servira iz godine u godinu, predlažemo da razmotrite kupovinu gedžeta kao poklona za njegov rođendan.

To mogu biti bežične slušalice, eksterna baterija, mini lampa za čitanje uveče, punjač za telefon sa dugačkim kablom, ili smart sat ukoliko zaista želite da budete velikodušni.

Odaberite nešto od navedenog i obradujte svog momka savremenim i korisnim poklonom, koji će mu bez sumnje okupirati pažnju. Ljubitelji različitih gedžeta uvek teže da dodatno oplemene svoju kolekciju zbog čega s ovim poklonom nikako ne možete da pogrešite.

Rođendanski poklon: Parfem ili sat – klasici koji nikada ne izlaze iz mode

Na list standardno vrednih poklona, koji su uvek na ceni i nikada ne gube svoju vrednost su svakako parfem i sat. Ovakvi pokloni su uvek rado viđeni, i ponekad stvarno predstavljaju neprevaziđen klasik.

Ukoliko znate omiljeni parfem vašeg dečka možete ga obradovati novom bočicom istog, ili se usuditi da eksperimentišete novom mirisnom notom (možete odabrati neki što se vama dopada, i verujete da bi ga dobro nosio).

Kada je u pitanju sat, ovaj poklon je zaista bezvremenski dar koji ostaje za uspomenu mnogo nakon trenutka kada je poklonjen, zato ukoliko vaš dečko slavi neki jubilarni rođendan sat je i više nego prikladan poklon.

Iskoristite naše predloge da obradujete svog momka za rođendan, da mu izmamite iskren osmeh na lice i pokažete svoju ljubav!

Uz odabir dobrog poklona, ukoliko razmišljate o renoviranju stana, koji može biti zabavan, ali i naporan proces. Baš iz tog razloga, važno je da u ovaj projekat zakoračite pripremljeni, te znate na šta sve treba da obratite pažnju prilikom uređenja stana, o svemu u jednom od naših ranijih tekstova „Za renoviranje stana, o čemu treba da mislite“.

Muška odeća 

Hroniku kovid -19 tokom jula u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku kovid – 19 tokom juna možete videti na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -