Zdrava Srbija će se zalagati da podsticaji za poljoprivrednu proizvodnju i razvoj sela, budu minimum pet odsto, a za seoski turizam najmanje jedan odsto, pri čemu ćemo za poljoprivrednike sa decom obezbediti posebne podsticaje koji će biti na nivou subvencija koje država Srbija daje stranim investitorima,izjavio je Miladin Ševarlić, kandidat za poslanika koalicije “Zdrava Srbija – Bolja Srbija“.

Ševarlić daklje navodi da je od popisa 2002. godine do danas uništeno preko 230.000 porodičnih gazdinstava, što je 2.300 sela opustelih sa po 100 ugašenih poljoprivrednih gazdinstava

Došao je trenutak da se u Srbiji nešto promeni, da ožive sela i poljoprivredna proizvodnja koja treba da bude osnov privrednog razvoja naše zemlje, jer nema zdrave Srbije i zdrave nacije bez zdrave i prirodne hrane.

Nikada nećemo dozvoliti da naša deca odrastaju na zagađenoj, otrovnoj i genetski modifikanoj hrani jer imamo sve uslove da im obezbedimo zdrav život i zdravu ishranu, imamo nezagađena seoska područja, čist vazduh, vodu i plodno zemljište, – izjavio je Miladin Ševarlić, kandidat za poslanika koalicije “Zdrava Srbija – Bolja Srbija“.

O prethodnim izbornim aktivnostima možete više pročitati OVDE.

- Advertisement -