5. jun 2020. godine

Letnja sezona na Torniku počinje 15. juna, pa će svi sadržaji biti na raspolaganju posetiocima svakog dana od 11.00 do 17.00, objavljeno je je sajtu Turističke organizacije „Zlatibor“.

Posetiocima planinskog centra Tornik na raspolaganju će biti panoramska vožnja žičarom, bob na šinama, jubing staza, zip line, avantura park, multifunkcionalni sportski tereni, teren za mini golf…

Radovi u centru Zlatibora, tokom maja (Foto: UM)

15. jun 2020. godine

Sadržaji Tornika dostupni posetiocima

Kako je i najavljeno od ponedeljka, 15. juna, letnji sadržaji na planinskom centru Tornik dostupni su posetiocima. Ovogodišnju sezonu na Torniku otvorili su direktor JP Skijališta Srbije – Dejan Ćika i direktor Ski-centra Tornik Branko Blagojević.

Prvog dana otvaranja korišćenje svih sadržaja je bilo besplatno, a sadržaji će tokom leta raditi svakog dana od 11.00 do 17.30 časova.

Pored panoramske šestosedne žičare i boba na šinama, svim posetiocima Tornika na raspolaganju su avantura park, zip line, tjubing staza
za letnje sankanje. Osim toga, dostupan je multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, teren za mini golf, kao i veštačku stenu za penjanje, a planinski centar ima teretanu na otvorenom kao i dečije igralište.

Ovom prilikom je najavljeno da će letnja turistička sezona na Zlatiboru početeti 1. jula, što je prilikom otvaranja sezone na Torniku, novinarima saopštio direktor Turističke organizacije „Zlatibor“ Vladimir Živanović.

O svim aktivnostima Turističke organizacije „Zlatibor“ možete pogledati OVDE.

- Advertisement -