„Zlatiborsko kulturno leto“, sadržajno i raznovrsno ove sezone, bilo je 15. jula u znaku koncerta poznatog pevača Vlada Georgieva, održanog na Kraljevom trgu, gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi koji su uživali u zvucima njegovih popularnih pesama.

Poznat po kvalitetnoj muzici, energiji koju prenosi na svoju publiku i sjajnoj atmosferi kojom začini svaki nastup, Vlado Georgijev je predstavio odlične vokalne sposobnosti, pevajući svoje najveće hitove iz duge i bogate karijere.

Sa koncerta Vlade Georgieva na Kraljevom trgu (Foto: Turistička organizacija „Zlatibor)

Ovo letnje veče za pamćenje na Zlatiboru Georgiev je ulepšao poznatim stihovima svojih pesama. Koncert je u 21 čas otvoren numerom „Reci ne ili da“ i nastavljen u ritmu dobro poznatih hitova: „Sve si mi ti“, „Anđele“, „Jedina“, „Sama bez ljubavi“, „Tropski bar“, „Devojka za dva minuta“, „Zbogom ljubavi“, „Do svitanja“…

Nastup popularnog pevača trajao je puna dva sata, a pozitivna atmosfera širila se Zlatiborom kroz svaku njegovu pesmu, čime je na najbolji način obeležen kulturno-zabavni deo ove zlatiborske letnje turističke sezone. Publika nije bila ravnodušna, odgovorila je pevanjem i đuskanjem, u prijatnoj večeri.

Sjajna atmosfera na Kraljevom trgu tokom koncerta Vlade Georgieva najavljuje dobar provod ovde i u narednim danima leta, uz zanimljive muzičke i druge sadržaje. Za sada posebno interesovanje vlada za koncert Marije Šerifović, koja će na Kraljevom trgu nastupiti 31. jula, u 21 čas, navodi se u informaciji Info centra Turističke organizacije „Zlatibor“.

A koji su sve kulturni sadržaji planirani tokom leta na Zlatiboru u tekstu UžiceMedia.

Atmosfera sa koncerta Vlade Georgieva (Foto: Turistička organizacija „Zlatibor)


Hroniku kovid -19 tokom jula u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku kovid – 19 tokom juna možete videti na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -