Naslovna Ključne reči VAKCINE

Ključna reč: VAKCINE

VAKCINE Protiv humanog papiloma virusa

Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirane su vakcine protiv humanog papiloma virusa. Distribucija po domovima zdravlja vrši se prema iskazanim potrebama. Vakcinacija se obavlja u dve doze, deci od 9 do 14 godina,u razmaku od 6 meseci.

ZA I PROTIV VAKCINE Korona, mediji, mladi i mi

Za i protiv vakcine, jedna od aktuelnih tema na društvenim mrežama, u našim životima. Argumenti su neoborivi, malo je vakcinisnih među inficiranih koronom, a...

VAKCINA PROTIV GRIPA U Okrug stiglo 7500 doza

Vakcina protiv gripa, sezonskog distribuirana Zavodu za javno zdravlje Užice, ukupno 7500 doza četvorovaletne Influvac tetra vakcine protiv sezonskog gripa proizvođača ABBUTT BIOLOGICALS B.V iz Holandije, koja je prosleđena domovima zdravlja.

UŽIČKI STUDENTI Informisali mlade o vakcinama

Užički studenti informisali mlade o vakcinama i podstakli imunizaciju. U planu su i nove akcije o značaju vakcinacije u kojima će učestvovati studenti na nivou cele Srbije, - najavila je Marijana Selaković, predsednica Studentskog parlamenta Pedagoškog fakulteta u Užicu i član SKONUS-a.

Dr Jovanka Čubrilo: TREBATE NAM ŽIVI I ZDRAVI

Dr Jovanka Čubrilo, poručuje mladima JUNACI SE VAKCINIŠU, kukavice NE!!!

VAKCINE ZA DRŽAVLJANE BOSNE I HERCEGOVINE U užičkom kraju

Početkom juna, za tri dana, vakcinisano 2.810 državljana BIH na vakcinalnim punktovima u Zlatiborskom okrugu. U opštinama Zlatiborskog okruga danas šest osoba inficirano, dvoje iz Užica.

NOVAC ZA VAKCINISANE GRAĐANE SRBIJE Obavezna prijava

Građani Srbije, stariji od 16 godina koji su primili vakcinu, ili prvu dozu, imaju pravo na pomoć države od 3.ooo dinara. Prijavljivanje počelo i traje do sredine juna.

VAKCINACIJA U DOMOVIMA ZDRAVLJA Zlatiborskog okruga

Oni koji nisu prijavljeni i nemaju zakazan termin mogu se vakcinisati predstojećeg vikenda na svim vakcinalnim punktovima domova zdravlja u opštinama Okruga. Obezbeđene su Sputnjik V i Pfizer – BioNTech kovid – 19 vakcina.

VAKCINE PROTIV KOVIDA-19 ZA ZAPADNI BALKAN

Evropska komisija i Austrija obezbeđuju vakcine protiv koronavirusa za zemlje Zapadnog Balkana, radi se o 651.000 doza vakcine, a prva isporuka planirana je za maj.

„VAKCINOM ZA ŽIVOT“ Vakcine dostupne, vakcinacija – imperativ

Imunizacija je, kažu, imperativ i neophodno je da što pre iskoristimo prednost koju imamo – dostupnost vakcina. Masovna vakcinacija neophodna da bi se problem sa koronavirusom rešio.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE