Naslovna Ključne reči STARO SELO SIROGOJNO

Ključna reč: STARO SELO SIROGOJNO

SIROGOJNO „Sećanja iz detinjstva i rane mladosti“

U dvorani Muzeja na otvorenom "Staro selo" u Sirogojnu, organizovana je promocija knjige "Sećanja iz detinjstva i rane mladosti" - zabeleške Milivoja Smiljanića (1877 – 1959)", koja je kao veoma značajno izdanje Muzeja na otvorenom "Staro selo", objavljena krajem 2022. godine.

IZLOŽBA U BIBLIOTECI „Trideset godina kasnije…“

Kada je kultura u pitanju Užičani će već sutra, sreda, moći da pogledaju izložbu čiji su autori Jelena Toskić i Dragan Cicvarić iz Muzeja na otvorenom "Staro selo". Narednog dana je koncert pančevačkog sastava "Buč Kesidi", zatim će nastupiti "Frajle", pa "Five Points Gang".

MLADI I MUZEJI Zainteresovani za radionice

Muzej na otvorenom ,,Staro selo'' Sirogojno je jedini ovog spečifičnog tipa u Srbiji koji je prepoznat ne samo na ovim prostorima već i šire. Programi Muzeja bazirani su na proučavanju i prezentaciji kulturnog nasleđa, posebno segmenata nematerijalnog kulturnog nasleđa kao što su zanati, običaji, muzika. zato jeSirogojno jedan od najposećenijih lokaliteta užičkog kraja.

STOPIĆA PEĆINA AMBASADOR ZLATIBORSKOG KRAJA Preko sto hiljada poseta

Atraktivni lokaliteti u blizini Zlatibora i ove sezone privukli pažnju velikog broja turista. Po broju poseta na vrhu su Stopića pećina i „Staro selo“ u Sirogojnu.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE