Naslovna Ključne reči SERVISNE INFORMACIJE

Ključna reč: SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije/septembar Stigla jesen

Beležimo aktivnosti gradskih javnih preduzeća „Bioktoša“, „Niskogradnje“, „Vodovoda“… hroniku MUP-a, vremenske prilike. Donosimo novo radno vreme Gold gondole na Zlatiboru od iduće nedelje. Tu su svakodnevno i informacije o našim novim malim sugrađankama i sugrađanima.

Servisne informacije/AVGUST Lepo vreme na početku meseca

Servisne informacije/Avgust - Najvažnije servisne informacije odnose na vreme, radove na vodovodnoj, kanalizacionoj mreži, snabdevanje vodom, isključenja struje, postavljanje kontejnera, odvoženje smeća ...

SERVISNE INFORMACIJE/MART Poštujte apel „Bioktoša“

Servisne informacije/Mart - I dalje u znaku apela iz JKP "Bioktoš" da građani sitni otpad odlažu u stubne korpe, da ih ne ostavljaju pored kontejnera već da građevinski otpad deponiju na "Sarića Osoje". U Užicu danas rođeno 10 beba. Vreme i dalje oblačno, uz padavine, za vikend hladno.

KO DEŽURA U VREME PRAZNIKA?

Banke, trgovinski, ugostiteljski objekti, kao i pojedina javna preduzeća, imaće poseban raspored rada tokom praznika. Dežuraju apoteke, objekti "Bioktoša", a gradski bazen u Užicu neće raditi dva dana.

SERVISNE INFORMACIJE Ko dežura u vreme prvomajskih praznika

Neradni dani u Srbiji za Međunarodni praznik rada su 1. i 2. maj, utorak i sreda, i ta dva dana gradski i prigradski prevoz saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, saopšteno je JP „Užice razvoj“.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE