Naslovna Ključne reči SAVET ZA RODNU RAVNOPRAVNOST

Ključna reč: SAVET ZA RODNU RAVNOPRAVNOST

PREDUZETNIŠTVO Žena sve više u biznisu

Preduzetništvo žensko jača, a poruka "Volim svoj život" upućena je sa druge konferencije u organizaciji Udruženja građana „Zlata“, uz podršku Saveta za rodnu ravnopravnost Opštine Čajetina i JP „Gold gondola Zlatibor“, održane u hotelu "Palisad".

POVEĆATI BROJ ŽENA U POLITIČKOM ŽIVOTU NA LOKALU

- Sistem kvota ne sme sam po sebi biti cilj, kvote su samo jedan od instrumenata ka stvaranju onih politika koje istinski uvažavaju sve ono što jesu potrebe žena ne samo u politici nego u društvu uopšte, čulo se na panel diskusiji "Žene u javnom i političkom životu Srbije" u Užicu.

BAZAR RUKOTVORINA Za ekonomsko osnaživanje i podršku ženama

Na Bazaru rukotvorina mogu se konzumirati i kupiti neobični proizvodi iz domaće radinosti, a koji su nastali zahvaljujuí idejama žena, koje su hobi pretvorile u biznis.

Međunarodni dan seoskih žena U DOMAĆINSTVU PORODICE JOLIĆ U ZBOJŠTICI

- Moram priznati razlika je velika u odnosu na druge žene u selu koje se bave samo poljoprivrednim poslovima i koje jednostavno ne odmiču od kuhinje i štale. Ja sam već u nekoj drugoj priči, vratila sam se u selo jednostavno da bi crpela tu neku energiju iz ovog okuženja i tako slikala i prenosila zdrave prirodne okolnosti na moje suvenire, - kaže Nada Jolić.

OD HOBIJA DO BIZNISA Bazar rukotvorina u GKC

Kroz izložbu Bazar rukotvorina organizatori žele da pomognu ekonomskom osnaživanju žena i da pruže podršku ženama sa poslovnim idejama koje su hobi pretvorile u biznis.

Obeležen DAN SEOSKIH ŽENA Bez njih nema opstanka sela i ruralnog...

Grad Užice je obeležio Međunarodni dan seoskih žena 15. oktobar i početak realizacije projekta  „Lokalni mehanizmi za ekonomsko osnaživanje seoskih žena“ koji se sprovodi u nekoliko gradova Srbije i traje do kraja godine.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE