Naslovna Ključne reči ŠAMPIONAT EVROPE

Ključna reč: ŠAMPIONAT EVROPE

MILOVAN MIKICA VESNIĆ Treći na Šampionatu u Nemačkoj

Velika nagrada Nemačke označila je polovinu sezone ovogodišnjeg šampionata, a naš as Milovan Vesnić je u svakoj trci bio na podijumu, pa i u Nemačkoj, trenutno zauzima drugo mesto u generalnom plasmanu.

MILOVAN VESNIĆ U ČEŠKOJ Na pobedničkom postolju

Srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić i po četvrti put ove godine popeo se na pobedničko postolje u FIA Šampionato Evrope na brskim stazama. U Češkoj je bio treći, a drugi u generalnom plasmanu FIA EHCC.

Treći podijum za Vesnića I U PORTUGALU DRUGI

Treću trku Šampionata Evrope na brdskim stazama srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić završio je kao drugoplasirani, treći put uzastupno ove sezone.

MILOVAN VESNIĆ POČINJE TURNEJU Trkom u Španiji

Nakon osvojenog drugog mesta na otvaranju sezone u Austriji, srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić započinje turneju Šampionata Evrope na brdskim stazama po Pirinejskom poluostrvu.

DRUGO MESTO ZA VESNIĆA Na Šampionatu Evrope

Srpski automobilista Milovan Vesnić započeo je sezonu Šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC) osvajanjem drugog mesta na austrijskoj stazi Rehberg.

Šampionat Evrope MILOVAN VESNIĆ Spreman za novu sezonu

Nakon osvajanja trećeg mesta u debitantskoj sezoni u okviru Šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC), srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić u novu takmičarsku godinu ulazi sa još većim planovima i ambicijama.

VESNIĆ Treći u Hrvatskoj i u generalnom plansmanu

Milovan Mikica Vesnić u FIA Šampionatu Evrope u brdskim trkama ponovo među vodećim takmičarima. U osam nastupa u sezoni 2023. Užičanin je uz šest podijuma u konkurenciji od više od 20 automobilista iz čitave Evrope, godinu završio kao treći u svojoj grupi 3.

DRUGI U SLOVENIJI Srpski as Milovan Vesnić

Srpski automobilista, Užičanin, Milovan Mikica Vesnić drugi na stazi u Sloveniji gde je nastupilo preko 230 vozača.

VESNIĆ drugi u Švajcarskoj, treći u generalnom plasmanu

Srpski automobilista Milovan Vesnić je nakon dve vožnje u Švajcarskoj osvojio odlično drugo mesto i tako se po četvrti put popeo na postolje u šest nastupa u ovogodišnjoj sezoni.

ŠAMPIONAT EVROPE Vesnić ponovo na podijumu

Milovan Mikica Vesnić u FIA Šampionatu Evrope u brdskim trkama vikend u Poljskoj završio ponovo na podijumu, ovoga puta pripalo mu je treće mesto.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE