Naslovna Ključne reči RADNICI

Ključna reč: RADNICI

POVEĆANJE MINIMALCA Predlažu sindikati

Sindikati predlažu povećanje minimalca u dva koraka, među privrednicima nema konsenzusa. Krajem jula predsednik Republike najavio je da će minimalna zarada biti povećana do kraja godine na 400 evra.

KAD JEDAN DAN ŠTRAJKUJU Komunalci u Užicu

Kako su i najavili radnici Javno- komunalnog preduzeća „Bioktoš“ u Užicu počeli su štrajk, a posle neuspešnih pregovora sa osnivačem, Gradom i rukovodiocima preduzeća. Kada su dobili zahteve štrajkača, osnivači „Bioktiša“ rekli su, sve zahteve mogu ispuniti, osim najvažnijeg - povećanje zarada za 20 odsto.

PROTEST RADNIKA BIOKTOŠA Zbog loših zarada

Zbog lošeg materijalnog stanja protestvovali ranici "Bioktoša", gradsko rukovodstvo zatražilo zahteve, a ovim povodom se oglasio Gradski odbor SSP koji apeluju na sugrađane da pokažu strpljenje i solidarnost prema radnicima ovog gradskog preduzeća.

UNIFORME Kao ogledalo profesionalnosti

Uniforme i marketnig - nova tema UžiceMedia, jer priznaćete način na koji se oblačimo veliki je deo utiska koji ostavljamo na ljude, pogotovo u poslovnom svetu. Biznis odevna kombinacija ili radna uniforma mogu da pokažu profesionalizam, kredibilitet i budu privlačni potencijalnim klijentima. Uz to predstavljaju idealnu reklamu za svako poslovanje.

ISTIČE ROK ZA PRIJAVU ZA NOVI PAKET POMOĆI Pravo ima preko...

Ukoliko se niste prijavili za novi paket pomoći, to treba da učinite, jer danas ističe rok. Svakom prijavljenom pripašće po 46.350 dinara. Kako je planirano prva rata od 15.450 dinara biće isplaćena 8. aprila.

ISPLATA DRUGOG MINIMALCA Iz državne kase 32 milijarde dinara

Za zarade koje iznose oko 30.000 dinara leći će na račune 232.000 preduzeća koja su se prijavila za ovu pomoć države. Za ovu namenu, iz državne kase biće uplaćeno 32 milijarde dinara.

PRAVA I OBAVEZE RADNIKA I POSLODAVACA U vreme trajanja vanrednog stanja

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja,

ZAŠTO i od kada slavimo 1. maj MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

Međunarodni praznik rada - Prvi maj obeležava se širom sveta, u znak sećanja na dan kada su radnici u Čikagu štrajkom i protestima počeli da se bore za osmočasovno radno vreme. Praznik rada se obeležava i u Srbiji.

SAVEZ SAMOSTALNIH SINDIKATA za Zlatiborski okrug PRVOMAJSKI PROGLAS 2018 Da plate...

Sindikalci traže “Da plate ustanu, a mladi ostanu“. Prvog maja na Trgu Nikole Pašića u 12 sati u Beogradu biće organizovana protestna šetnja.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE