Naslovna Ključne reči PEDAGOŠKI FAKULTET UŽICE

Ključna reč: PEDAGOŠKI FAKULTET UŽICE

UPIS U ŠKOLE U Užicu više mesta nego đaka

Danas je završni ispit iz srpskog jezika, a sutra iz matematike, a budući srednjoškolci 20. juna polažu izborne predmete. Kako pišu mediji upis teži ove godine, a među učenicima, a na osnovu ranijih godina, najpopularnije za upis su medicinske škole, gimnazije i elektrotehničke škole.

DAN PEDAGOŠKOG FAKULTETA Svečana akademija i izložba

Svečanom akademijom i programom Pedagoški fakultet u Užicu obeležio Dan fakulteta i 31. godinu rada. U Užicu se danas razgovaralo o mogućnostima saradnje i razmene kulturnih sadržaja predstavnika grada Užica i članica EUNIC klastera.

GRADSKE STIPENDIJE Konkurs otvoren do 6. novembra

Grad Užice podržava talente, konkurs za dodelu gradskih stipendija raspisan je i otvoren do 6. novembra 2023. godine. Ko ima pravo da konkuriše više u tekstu.

KREATIVNOST BUDUĆIH UČITELJA I VASPITAČA

Kreativnost budućih učitelja i vaspitača, studenata Pedagoškog fakulteta u Užicu, predstavljena je na izložbi radova. Postavku čine taktilne knjige, crteži, maske i slike. Grupni rad studenata u galeriji fakulteta pokazuje njihove umetničke potencijale, ali i pripremu za budući rad sa decom.

Prof. mr Branko Popović, pozorišni reditelj U DIJALOGU JE NAJVAŽNIJI DIJALOG

Mediji i zato postoje da otvaraju razne teme i pokreću javnu debatu o brojnim pitanjima i problemima. Nekad zažalim što takvih dijaloga od interesa za lokalno stanovništvo nema više, kaže Branko Popović, profesor na Pedagoškom fakultetu u Užicu.

KONCERT RUSKOG NARODNOG ORKESTRA

Na Pedagoškom fakultetu u Užicu besplatan koncert, večeras, 1. novembra u 18 časova.

SBB fondacija u akciji čišćenja u Užicu „NE PRLJAJ. NEMAŠ IZGOVOR!“

Kampanja SBB fondacije „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ nastavila je akciju čišćenja u Užicu, gde je Eko tim SBB fondacije zajedno sa predstavnicima opštine i Pedagoškog fakulteta očistio Trg Svetog Save i park u Ulici Lazara Mutapa. Za pohvalu je odziv najmlađih Užičana.

KULTURA DIJALOGA: Prof. dr LIDIJA ZLATIĆ Čim nemate argumentaciju, onda vam...

Dijalog podrazumeva slušanje, da saslušate potrebe sagovornika, ali ako se u njemu zastupa samo sopstveni stav, sopstveno mišljenje bez osećaja za toleranciju, taj dijalog nije konstruktivan, kaže između ostalog, prof. dr Lidija Zlatić.

INDEKSI ZA NOVU GENERACIJU STUDENATA U Užicu

Svečano je počela nova akademska godina za brucoše Pedagoškog fakulteta i novoformirane Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija.

DAN OTVORENIH VRATA NA PEDAGOŠKOM FAKULTETU Novi studijski program u Užicu

Pored učitelja i vaspitača akreditovan je novi studijski program Trener u sportu u trajanju od tri godine na osnovnim strukovnim studijama.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE