Naslovna Ključne reči MINIMALAC

Ključna reč: MINIMALAC

POVEĆANJE MINIMALCA Predlažu sindikati

Sindikati predlažu povećanje minimalca u dva koraka, među privrednicima nema konsenzusa. Krajem jula predsednik Republike najavio je da će minimalna zarada biti povećana do kraja godine na 400 evra.

PODRŽAVAMO RADNIKE „Bioktoša“ u zahtevima

Užički odbor Zeleno-levog fronta pruža podršku protestu radnika JKP "Bioktoš" koji su se okupili ispred gradske kuće u Užicu kako bi izrazili nezadovoljstvo visinom zarade, toplim obrocima, regresima, kao i lošim upravljanjem preduzećem.

Počela isplata polovine minimalne zarade PRIJAVLJENO PREKO MILION ZAPOSLENIH

Danas počinje isplata polovine minimalne zarade za mart, koju će primiti preko 1.100.000 zaposlenih. U okviru paketa pomoći je isplata dva puta po 30 evra svim punoletnim građanima Srbije, koja je planirana za maj i novembar.

ISTIČE ROK ZA PRIJAVU ZA NOVI PAKET POMOĆI Pravo ima preko...

Ukoliko se niste prijavili za novi paket pomoći, to treba da učinite, jer danas ističe rok. Svakom prijavljenom pripašće po 46.350 dinara. Kako je planirano prva rata od 15.450 dinara biće isplaćena 8. aprila.

POČINJE PRIJAVA ZA POLOVINU MARTOVSKOG MINIMALCA

Prijava poslodavaca za polovinu martovskog minimalca u iznosu od oko 16.000 dinara počinje danas. Vlada Srbije je paket mera pomoći privredi i građanima vredan 249,4 milijarde dinara usvojila tokom februara.

OD DANAS ISPLATA DRUGOG MINIMALCA

Isplata minimalne zarade u iznosu od 18.000 dinara počinje danas, utorak 8. septembar, a isplata minimalne zarade za novoosnovana preduzeća najavljena je za 21. septembar.

ISPLATA JULSKOG MINIMALACA U budžetu obezbeđeno 18,4 milijardi dinara

Za preko milion zaposlenih u Srbiji, u petak isplata 60 odsto minimalne zarade, oko 18.000 dinara po zaposlenom.

ISPLATA MINIMALCA ZA JUL I AVGUST Država plaća 60 odsto

Za jul i avgust država će za preduzetnike i sve radnike mikro, malih i srednjih preduzeća isplatiti 60 odsto od minimalca, biće odgođeno plaćanje poreza i doprinosa.

ISPLATA TREĆEG MINIMALCA U budžetu obezbeđeno oko 32 milijarde dinara

Isplata poslednje, treće minimalne zarade za firme u Srbiji koje su tražile tu vrstu pomoći, zbog problema u poslovanju usled epidemije koronavirusa počela je danas.

ISPLATA DRUGOG MINIMALCA Iz državne kase 32 milijarde dinara

Za zarade koje iznose oko 30.000 dinara leći će na račune 232.000 preduzeća koja su se prijavila za ovu pomoć države. Za ovu namenu, iz državne kase biće uplaćeno 32 milijarde dinara.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE