Naslovna Ključne reči KONTROLA SAOBRAĆAJA

Ključna reč: KONTROLA SAOBRAĆAJA

BROJNI PREKRŠAJI Tokom trodnevne akcije

U kontroli saobraćaja, tokom tri dana akcije užički policijaci otkrili blizu 700 prekršaja. Najviše sankcionisanih zborg prekoračenja brzine.

KRIVIČNA PRIJAVA Oduzeti dinari i devize

Užička policija oduzela preko 480.000 dinara i preko tri hiljade evra koji je vršio kupovinu i prodaju efektivnog stranog novca, bez dozvole i odobrenja Narodne banke Srbije. A subotička policija isključila iz saobraćaja biciklistu sa 4,08 promila alkohola u organizmu.

MEĐUNARODNA AKCIJA Kontrole saobraćaja

Tokom međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja, koja se sprovodi u 30 država posebnu pažnju će usmeriti na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa i načina prevoženja dece u vozilima. Zbog nekorišćena sigurnosnog pojasa prošle godine sankcionisano je 195.226 učesnika u saobraćaju, a zbog nepropisnog prevoženja dece 2.574 osobe.

POLICIJA KOD VOZAČA OČITALA KONCENTRACIJU ALKOHOLA OD 2,29 PROMILA

Policija utvrdila kod jednog vozača na Beloj Zemlji da ima 2,29 promila alkohola, što bi naš narod rekao upravljao je vozilom "mortus" pijan.

MUP SRBIJE Pojačane kontrole saobraćaja

Od početka 2020. broj saobraćajnih nezgoda na našim putevima povećan za 16 odsto, a broj prekršaja za 7 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je MUP.

VANREDNA KONTROLA VOZAČA NA SRPSKIM PUTEVIMA

Od danas do 15. decembra sprovešće se pojačana kontrola saobraćaja, akcenat na one koji voze u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama

Cilj akcije je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji.

POJAČANA KONTROLA BRZINE NA PUTEVIMA SRBIJE

Saobraćajna policija obavljaće pojačanu kontrolu vožnje, odnosno brzine na putevima Srbije -do 18. avgusta.

POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA Na putevima Srbije i drugih evropskih država

Akcijа kontrole brzine kretanja vozila sprovodiće se na vаžnim putnim prаvcimа u 29 držаvа koje su člаnice orgаnizаcije TISPOL (Mrežа sаobrаćаjnih policijа Evrope).

MUP SRBIJE Pojačana kontrola saobraćaja za veću bezbednost dece, kazne visoke

Od danas, 11. marta, pa do 17. marta pripadnici Uprave saobraćajne policije Srbije sprovodiće pojačanu kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa i načina prevoženja dece u vozilima.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE