Naslovna Ključne reči JADRANKA JOKSIMOVIĆ

Ključna reč: JADRANKA JOKSIMOVIĆ

NOVI PAKET PODRŠKE EU VREDAN PREKO 86 MILIONA EVRA

Zvaničnici Evropske unije i Srbije potpisali su sporazum o dodeli paketa bespovratnih sredstava Srbiji vredan više od 86 miliona evra. Paket bespovratne pomoći ima za cilj pružanje podrške Srbiji u oblasti zaštite životne sredine, konkretno za bezbednu pijaću vode, turizma i malih i srednjih preduzeća.

EU PRO Plus Novi program Evropske unije za lokalni razvoj

Evropska unija opredelila je 30 miliona evra za trogodišnji program, koji će svoj rad usmeriti na poboljšanje upravljanja teritorijalnim razvojem, podršku ekonomskom rastu, kao i na unapređenje socijalne infrastrukture i kohezije. Sredstva su namenjena za 99 jedinica lokalne samouprave u regionima Šumadije, zapadne Srbije i južne i istočne Srbije.

POMOĆ EVROPSKE UNIJE Za 200 novih medicinskih radnika

Srpske bolnice, klinike i laboratorije dobiće pojačanje tokom narednih šest meseci za oko 200 novih zdravstvenih radnika, čiji angažman omogućava Evropska unija.

SRBIJI BESPOVRATNA SREDSTAVA OD 70 MILIONA EVRA Od Evropske unije

Osim ove pomoći evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji je najavio da će Srbija biti uključena u plan Evropske komisije od 750 milijardi evra za oporavak Evropske unije od pandemije koronavirusa.

STIŽE JOŠ POMOĆI EVROPSKE UNIJE Kontejneri za trijažu postavljeni u bolnicama...

Prvih deset od ukupno 100 kontejnera za potrebe trijaže i urgentnog zbrinjavanja pacijenata potencijalno obolelih od KOVID-19 koji su nabavljeni sredstvima Evropske unije postavljeni su u sedam zdravstvenih ustanova u Beogradu.

OD EVROPSKE UNIJE NOVIH 4,9 MILIONA Za medicinsku opremu u Srbiji

Sporazum o donaciji, vredan 4,9 miliona evra, za pomoć Srbiji u borbi protiv pandemije KOVID-19, potpisali su danas ministarka za evropske integracije, Jadranka Joksimović, ambasador Evropske unije u Srbiji, Sem Fabrici i šefica UNOPS kancelarije, Mikela Telatin.

NOVA POMOĆ SRBIJI U MEDICINSKOJ OPREMI

Detaljnije informacije o koronavirusu u tekstu Užicemedia.

EVROPSKA UNIJA ODOBRILA SRBIJI 7,5 MILIONA EVRA

Evropska unija je hitno odobrila Srbiji 7,5 miliona evra bespovratnih sredstava za borbu protiv epidemije COVID-19.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE