Naslovna Ključne reči INFO CENTAR ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Ključna reč: INFO CENTAR ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

ANA ĐOKIĆ Ispred sebe postavljam nove izazove

- Nije lako živeti sa invaliditetom, trudeći se da ispuniš očekivanja roditelja, okruženja, partnera. U svaki svoj korak sam sigurna, ma koliko bio težak i uz prepreke idem napred. Žene sa invaliditetom to mnogo lakše i brže savladavaju. I u toj svakodnevnoj borbi su istrajnije, - kaže Užičanka Ana Đokić.

Nagrada Jeleni Marić – J=ednaki u sprečavanju diskriminacije

Nagrada Jeleni Marić u kategoriji "J=ednaki u sprečavanju diskriminacije". Opština Čajetina spada u red onih koje izdvajaju značajna sredstva za aktivnosti osoba sa invaliditetom. "Ovde su vam uvek otvorena vrata za bilo koju vrstu aktivnosti", rečeno polaznicima Zimske škole Nacionalne organizacije za osobe sa invaliditetom Srbije, koja se održava na Zlatiboru.

PODRŠKА DECE OSI Užičkih škola, jer nisu različiti

Podrškа dece je jedan od načina obeležavanja dana posvećenih osobama sa invaliditetom. Primeri su puštanje balona, bukmarkeri i olovke za osnovce, osvetljenje na javnim ustanovama ali i crteži na javnim površinima. Deci sa invaliditetom i drugim bolestima poručujem da uvek budu svoji, a ova naša srca na crtežima su za njih, - kaže Dunja.

DAN DIŠENOVE MIŠIĆNE DISTROFIJE U Užicu

Dan Dišenove Mišićne distrofije, manifestacija koju organizuje Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga povodom obeležavanja Svetskog dana koji se od 2014. godine obeležava svakog 7. septembra.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE