Naslovna Ključne reči DRINSKA REGATA

Ključna reč: DRINSKA REGATA

POSEBAN JE BIO TO ŽIVOT Priča o drinskim splavarima

Gotovo iz svake porodice ovde nekada je neko bio splavar. Po priči splavarenje je bio mnogo težak i rizičan posao. Spuštali su građu u vodu, radili po svim vermenskim prilikama, imali odmarališta gde su pravili predah, ložili vatru, spremali se za put, a kada polaze na put pozdravalju se, nikada se ne zna šta se na vodi može dogoditi.

Najstarija manifestacija na reci DRINSKA REGATA

Drinska regata, 29. po redu, u toku je u Bajinoj Bašti, otvorena je 19. i traje do 23. jula. U pitanju je najstarija manifestacija, najveći događaj i jedinstvena žurka na vodi u ovom delu Evrope.

DRINSKA REGATA Žurka na vodi za pamćenje

Tradicionalna, 28. Drinska regata, održana je u Bajinoj Bašti. Na Drini je bilo preko 1.500 plovila i, prema procenama organizatora, blizu 20.000 učesnika. Manifestacija spada u jedan od najvećih događaja na vodi.

KARNEVAL NA VODI – DRINSKA REGATA U BAJINOJ BAŠTI

Drinska regata, tradicionalna manifestacija, 26. po redu, počela je jutros u Bajinoj Bašti, kada je otvoren sajam suvenira i domaćih proizvoda. Koncert grupe Balkanika je večeras na Gradskom trgu.

JUBILARNA 25 DRINSKA REGATA narednih pet dana u Bajinoj Bašti

Od danas, pa sve do 22. jula u Bajinoj Bašti je sve u znaku Drinske regate, koja se ove godine organizuje po 25 jubilarni put.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE