Naslovna Ključne reči ANA BRNABIĆ

Ključna reč: ANA BRNABIĆ

ANA BRNABIĆ Predsednica Vlade boravila u Užicu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boravila u Užicu, prisustvovala sednici užičkog odbora SNS, a sa užičkim rukovodstvom i koordinatorom stranke za Zlatiborrski okrug razgovaralo se o nizu pitanja, beleži graski sajt, jer mediji o poseti nisu bili obavešteni.

ANA BRNABIĆ U UŽICU Obnova zdravstvenih ustanova

Ana Brnabić u Užicu boravi u okviru karavana “Digitalna eksepdicija”, a u razgovoru sa užičkom gradonačlenicom dr Jelenom Raković Radivojević najavila početak radova na rekonstrukciji i dogradnji Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice.

IZBORI 2020 ANA BRNABIĆ Za puteve dve milijarde evra, Golija dobija...

Potpredsednica srpske Vlade i članica Predsedništva SNS Ana Brnabić posetila Užice i Arilje.

PISMO POSLOVNOG UDRUŽENJA “LOKAL PRES” VLADI SRBIJE

U cilju zaštite opstanka lokalnih medija, koristeći pravne mehanizme, predlažemo, da se preporuči Ministarstvu kulture i informisanja, Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu i informisanje i lokalnim samoupravama koji su već doneli rešenja iz sprovedenih konkursa za sufinansiranje informisanja građana, da hitno krenu sa realizacijom istih, navodi se u pismu PU "Lokal presa" Vladi.

POMOĆ SRBIJI U MEDICINSKOJ OPREMI

Na aerodrom „Nikola Tesla“ sleteo je prvi teretni „Boeing 747“, uz podršku Evropske unije, koji je dopremio više od 40 tona hitne medicinske opreme i opreme za borbu protiv COVID-19, koju je nabavila Srbija.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE