ASOCIJACIJA MEDIJA „Znanje za budućnost“

Digitalna transformacija lokalnih medija, mogućnost da saznate kako da sa minimum resursa proširite svoje kapacitete da se bolje amortizujete na zdravom tržištu, predavanje "Znanje za budućnost", danas u Velikoj sali Grada Užica.

188

Asocijacija medija u saradnji sa nedeljnikom Vreme organizacije trening za digitalnu transformaciju lokalnih medija sa sertifikovanim konsultantom za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije – Vladimirom Mladenovim.

Nove medijske tehnologije donose nezaustavljive promene na medijskoj sceni. Digitalna televizija, Internet, mobilni mediji, postaju deo svakodnevice i suštinski menjaju način na koji doživljavamo medije i odnos prema medijskom sadržaju. Novi mediji utiču na ekonomsku, socijalnu i političku sliku medijske industrije. 

Asocijacija medija pruža radionice “Znanje za budućnost” za širenje digitalnih kapaciteta, povećanje broja pristalica i podsticanje protoka informacija kroz celu zemlju, da bi se javnosti obezbedile kredibilne informacije iz svih delova zemlje. Ovo će imati pozitivan uticaj na publiku tako što će biti bolje informisana.

Predavanje daje mogućnost da saznate kako da sa minimum resursa proširite svoje kapacitete da se bolje amortizujete na zdravom tržištu.

Predavanje se sastoji iz dva segmenta, prvi segment je razgovor sa Vladimirom Mladenovim, sertifikovanim konsultantom za digitalnu transformaciju sa ekspertizom za društvene mreže i internet prodaju sa iskustvom od 14 godina u digitalnom marketingu.

Vladimir Mladenov će kroz razgovor sa vama predložiti rešenja za unapredjenje elektronskog poslovanja, povećanje vidljivosti i posećenosti sajta i portala, a sve u cilju poboljšanja vašeg poslovanja.

Drugi segment je razgovor sa urednicima nedeljnika „Vreme“. Oni će dati smernice za neiskorišćene mogućnosti kako u digitalnim tako i u štampanim medijima. Govoriće o etičkim standardima u novinarstvu, kao i prepoznavanju lažnih vesti.

Radionica „Znanje za budućnost“ biće održana danas, u sredu, 2. novembra, u sali Grada Užica, sa početkom u 15:30 časova.

Aktuelni podaci o kovidu za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -