Turistička Organizacija Zlatibor je nastupila na sajmu turizma, kampinga i kamp opreme CMT u Štutgartu na zajednickom štandu sa Turističkom organizacijom Srbije. Pored uobičajenih aktivnosti i informisanja nemačkih turista o potencijalima Zlatibora, predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su imali i niz uspešnih sastanaka.

Sa ACSI (kamping asocijacija iz Holandije) ugovorena je još jedna grupa kampera za jun mesec tako da je do sada ugovoreno ukupno šest organizovanih poseta.

Održani su sastanci sa turističkim agencijama Kuga tours camping reisen i Wikinger reisen o mogućnostima dovođenja organizovanih grupa zainteresovanih za aktivni odmor, biciklizam i planinarenje.

Pre sajma u Štutgartu predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su potpisali ugovor sa austrijskim kamping klubom OCC o reklamiranju kampa Zlatibor u svim brošurama i publikacijama tog kluba, a svi članovi tog kluba će imati popust za boravak u Kampu „Zlatibor“, navedeno je u informaciji Info centra Turističke organizacije Zlatibor. www.zlatibor.org.rs

- Advertisement -