Atraktivne sadržaje predstaviće Turistička organizacija „Zlatibor“ u okviru štanda Turističke organizacije Srbije, u periodu od 7. do 11. marta ove godine, tokom trajanja poznatog „ITB“ sajma.

Posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Zlatibora – pre svega prirodnim bogatstvima, kulturno-istorijskim nasleđem, kao i sa smeštajnim i sportskim kapacitetima te ostalim sadržajima i atrakcijama kojima planina raspolaže.

Poslednjih godina Srbija je kao turistička destinacija sve interesantnija nemačkim turistima. Oni u bogatstvu i raznovrsnosti srpske turističke ponude prepoznaju i Zlatibor kao jedan od najperspektivnijih naših centara, što pokazuje i konstantan porast broja gostiju iz ove razvijene evropske države.

Pored turističkog tržišta Nemačke, sajam u Berlinu je prilika da se Zlatibor predstavi i velikim svetskim turoperatorima, jer je berlinski „ITB“ mesto okupljanja najvećih kompanija iz sveta turizma, navodi se u informaciji Turističke organizacije „Zlatibor“.

- Advertisement -