Za Prvi maj se očekuje veći broj individualnih poseta, pa će tako od ponedeljka, 23. aprila 2018. godine, posle zimske pauze, sa radom početi  Kamp Zlatibor.
Od polovine maja kamp će ugostiti organizovane grupe, koje su najavljene još u toku prethodne godine. Tradicionalno, najveći broj organizovanih grupa u Kamp Zlatibor stiže iz Holandije, a ove godine očekuju se i gosti iz drugih evropskih država poput Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije.
Za grupe kampera organizuju se izleti u Sirogojno i Mokru Goru, kako bi se pored idealnih uslova u kampu, gosti upoznali i sa lepotama Zlatibora i okoline.
Kamp Zlatibor je smešten pored magistralnog puta Beograd – Crnogorsko primorje, u blizini Hotela „Zelenkada“, 500 metara od centra turističkog naselja Zlatibor. Sastoji se od 50 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara. Zadovoljava standarde za 3 zvezdice.
Torganizacija Zlatibor očekuje da će predstojeća kamping sezona biti veoma uspešna i po svim najavama bolja od prethodnih.

Foto: TO Zlatibor

- Advertisement -