Turistička organizacija „Zlatibor“ na prezentaciji za medije i turooperatore je predstavila turističku ponudu planine, a zatim je na trgu Nikole Đurkovića u centru Herceg Novog organizovana promocija uz tradicionalne igre zlatiborskog kraja, degustaciju gastronomskih specijaliteta i domaće rakije.

Prezentaciji Zlatibora u Herceg Novom, pored velikog broja predstavnika medija i turističkih agencija prisustvovao je i konzul Republike Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović.

Stanovnici Herceg Novog i okoline, kao i turisti koji su na crnogorskom primorju već u velikom broju, bili su veoma zainteresovani za zabavne sadržaje, ponudu aktivnog turizma i mogućnost odmora u zlatiborskim selima. Uz dobar zalogaj i folklor koji je privukao veliku pažnju svi prisutni na trgu informisali su se o cenama hotelskog i privatnog smeštaja, ponudom turističkih agencija i sadržajima koji upotpunjavaju turističku ponudu najposećenije srpske planine.

Podsećamo da je Turistička organizacija „Zlatibor“ pre ove promocije u Herceg Novom, 17. maja, imala uspešan nastup i na sajmu turizma u Banja Luci.

Sa promocije Zlatibora u Herceg Novom (Foto: TO „Zlatibor“)

- Advertisement -