Multimedijalni spektakl, izložba za decu i odrasle „Svet oko nas“ stiže u Gradski kulturni centar. Najveća maketa na Balkanu, postavljena na 44 m2 sadrži u sebi preko 5000 eksponata gde doživljaj upotpunjuju pokretni vozovi, metro, tramvaji kao i 1500 maketa ljudi.

Ovom izložbom obrađene su nastavne teme svet oko nas i poznavanja prirode, a cilj autora je ličnim primerom pokazati kako se upornim realizacijama ideja mogu napraviti velika dela uz promociju pravih vrednosti: rada, obrazovanja, kreativnosti, upornosti, strpljivosti i estetike. Samu posetu izložbi uz obilazak makete čini i autobiografska priča autora „Kad sam bio mali…“ kao i nagradna igra za posetioce da pronađu zadati predmet na maketi.

Maketa će biti postavljena u Velikoj sali Gradskog kulturnog centra i svim zaintereosvanim biće dostupna u periodu od 14. do 25.maja. Obilazak je moguć u grupama (od 20 do 50 ljudi), kao i pojedinačno.

Uz obilazak moguće je i predavanje, a zakazivanje termina može se izvršiti na br.telefona  064/334-33-13. Cena karte za posetu ovoj izložbi je 150 dinara.

- Advertisement -