SBB kompanija saopštila je danas da nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju svojih korisnika u Užicu. Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u devet gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika.

Korisnicima SBB usluga, bez dodatnih troškova, novog ugovora i prelaska na nove pakete, u digitalizovanim gradovima dostupni su digitalna televizija na do tri TV uređaja u kući i veća stabilnost servisa. Proces digitalizacije odvija se fazno po delovima grada, a svakog SBB korisnika, pre dolaska na kućnu adresu, kontaktiraće tehnička podrška.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša i Sombora, sada i Užice i Kruševac, nakon završenog procesa digitalizacije, postaju GIGA gradovi u kojima se brzine interneta u EON paketima povećavaju automatski: U EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Za vrhunski doživljaj SBB usluga, iz ove kompanije preporučuju EON pakete, koji sadrže EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV,  pružaju iskustvo personalizovane televizijeEON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju.

Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbližu poslovnicu ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900, navode iz Kompanije SBB.

Frad Užice (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Hroniku kovid -19 u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku kovid -19 tokom aprila možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -