U okviru projekta rehabilitacije puteva ove godine počeli su radovi na tom delu puta. Između Užica i Ovčar Banje radovi se izvode na deonici dugoj osam kilometara između Uzića i Sevojna, kao i na deonici od Jelen Dola ka Ovčar Banji gde su počeli radovi na rekonstrukciji mostova i stabilizaciji kosina.

Naizmenično propuštanje vozila je na vijaduktu na obilaznici oko Čačka kao i na putu od Pakovraća ka Užicu gde se izvode radovi na pojačanom održavanju na deonici Tučkovo – Jelen Do – Rasna – Gorjani – Uzići – Sevojno, a zatim između Požege i Ivanjice.

Na snazi obustava saobraćaja na deonici Lučani – Guča zbog radova kod Liške stene, a saobraćaj se preusmerava na putni pravac preko Markovice, Pakovraća i Graba.

Do 29. avgusta izvode se radovi na rehabilitaciji mosta preko Đetinje na deonici Požega – Arilje, gde se saobraćaj obavlja jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Putari apeluju na učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.

Saobraćaj će danas biti umerenijeg intenziteta, ali se vozači pozivaju na opreznu vožnju zbog najavljenih pljuskova i kiše, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

- Advertisement -