9.5 C
Užice
уторак, април 23, 2024
Naslovna Ključne reči STRANKA SLOBODE I PRAVDE

Ključna reč: STRANKA SLOBODE I PRAVDE

SSP Užice: Hoće li biti rekonstrukcije Zdravstvenog centra

U januaru 2022. godine najavljena je rekonstrukcija Zdravstvenog centra u Užicu, gde bi trebalo da se izgradi 60.000 kvadrata, uz rekonstrukciju dotrajalih objekata i kompletno opremanje, što je uslov da postane peti klinički centar u Srbiji.

Kome su bile namenjene pare GRAĐANA UŽICA?

U Užicu se ne smiruju strasti oko tenedera, koji je Grad Užice raspisao za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja i izbor privatnog partnera u navedenom postupku.

UREDITI PARK Pored užičke Narodne biblioteke

Predlažemo loklanoj samoupravi da uredi zapušteni parka kod užičke Biblioteke, poznatog kao Kec bar, koji je sada pretvoren u ruglo i sramotu grada. I uz minimalna ulaganja prostor staviti u funkciju zadovoljavanja kulturnih potreba građana, navodi Gradski odbor SSP Užice.

Ugrožena bezbednost GRAĐANA prigradskih naselja

Još od septembra prošle godine građani prigradskih i seoskih naselja Sinjevca, Stapara i Bioske imaju niz problema zbog raskopanog puta, radova koji kasne.

SSP TRAŽI Popravku stepenica na železničkoj stanici

Gradski odbor Stranke slobode i pravde traži da se poprave pokretne stepenice na železničkoj stanici, koje odavno ne rade, ali i da stanica radi duže, a ne kao sada do 20:00 časova.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE