Naslovna Ključne reči REKONSTRUKCIJA

Ključna reč: REKONSTRUKCIJA

REKONSTRUKCIJA Puta od Zlatibora do Borove Glave

Ovih dana, posebno vikendom, veliki su zastoji i prave se nepregledne kolone preko Zlatibora, na deonici do Borove Glave, gde se izvode radovi na rekonstrukciji ovog putnog pravca.

RADOVI U OBILIĆEVOJ I KARAĐORĐEVOJ Koristite alternativne pravce

Tokom septembra izvodiće se radovi u ove dve užičke ulice, pa će saobraćaj biti otežan, apel iz JP Užice razvoj za oprez i strpljenje.

U ULICI MALIŠE ATANACKOVIĆA Ima posla za mnoge službe

Ovih dana se rekonstruiše Ulica Mališe Atanackovića pored "Froteksa". Na drugoj strani, na ulazu u ulicu problem parkiranja, a malo dalje nailazi se na prepune kontejnere.

UŽICE – Rekonstrukcija zgrade Železničke stanice

Zgrada železničke stanice u Užicu koja je izgrađena 1977. godine za pola godine imaće novo ruho i novi krov koji godinama prokišnjava zbog dotrajalosti.

REKONSTRUKCIJA KROVA užičke Gradske kuće

Radovi na rekonstrukciji krova i zameni crepa na preko 2300 kvadrata biće završeni do 1. septembra.

STARI GRAD Nastavak radova na rekonstrukciji i konzervaciji

Prva faza radova na konzervaciji i rekonstrukciji je završena prošle godine i njih je finansiralo Ministarstvo kulture sa oko šest miliona dinara, ove godine sredstva je obezbedio Grad.

RADOVI U DIMITRIJA TUCOVIĆA Izdvojeno 20 miliona dinara

Vrednost  investicije u Ulici Dimitrija Tucovića iznosti  20,1 milion dinara, od čega Ministarstvo privrede izdvojilo 8,4 miliona a Grad Užice 11,7 miliona dinara.

GRADSKO VEĆE Rekonstrukcija i dogradnja MALE HIDROELEKTRANE POD GRADOM

Na sednici prihvaćena molba Srpske pravoslavne crkve za umanjenje doprinosa za građevinsko zemljište za izgradnju pravoslavnog hrtama u Krčagovu.

Rekonstrukcija i asfaltiranje DOSITEJEVE Po završetku uslediće radovi u 1300 kaplara

U toku je rekonstrukcija Dositejeve ulice, gde je za radove i postavljanje dva sloja asfalta obezbeđeno četiri miliona dinara.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE