Naslovna Ključne reči PRIČE

Ključna reč: PRIČE

BIBER KONKURS Višejezične zbirke kratkih priča

U Užicu je predstavljen višejezični Konkurs za kratku priču na temu pomirenja "Biber" i zbirke priča proistekle iz Konkursa. U toku je šesti Konkurs, na kome mogu da učestvuju autori i autorke koji pišu na albanskom, makedonskom, srpskom, crnogorskom, hrvatskom ili bosanskom jeziku.

MILJAN PAUNOVIĆ, NOVINAR Znanje je najveći resurs i ljubav prema poslu...

Kratke priče počeo je da piše pre nekoliko godina, ali ih nije objavljivo, odnedavno se mogu čitati na portalu Regionalni informativni centar, čiji je glavni i odgovorni urednik. "Ako čuvena Jennifer Lopez može da odigra ulogu bez para, mogu i ja da uređujem portal", kaže Paunović.

ŠESTI PRSTIĆ Priča BOJANE NEŠIĆ, koja je objavila knjigu “DUGA, SUNCE...

Nedavano sam pročitala potresnu priču Užičanke, Bojane Nešić, a u uvodu samo: ...pre tridesetak godina tu u komšiluku rodio se jedan dečak, bio je zdrav, ali imao je šest prstića. To je njegovom ocu mnogo smetalo, pa kada je taj mali dečak samo malo porastao, sekirom mu je odsekao taj šesti prst.

DRVO ŽIVOTA Iz nove knjige „Tajne naše male“ Mirjane Ranković Luković

Nova knjiga "Tajne naše male" nedavno je promovisana u užičkom Čitalištu , a večeras će Mirjani Ranković Luković biti uručena nagrada koja nosi ime pesnika Hadži DraganaTodorovića, u Biblioteci "Ljubiša R. Đenić" u Čajetini.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE