Naslovna Ključne reči POLICIJA UŽICE

Ključna reč: POLICIJA UŽICE

ZBOG UTAJE POREZA Uhapšen Subotičanin

Pod sumnjom da je izvršio krivično delo, poreska utaja, u Užicu uhapšen Subotičanin, koje se tereti da je oštetio republički budžet za preko 200.000.000 dinara.

VOZILA 116 KILOMETARA NA SAT Sa probnom dozvolom

Na magistralnom putu od Požege prema Užicu, devojka sa probnom vozačkom dozovlom, vozila 116,7 kilometara na sat. Na tom delu puta ograničenje brzine kretanja vozila je 45 kilometara na sat.

UHAPŠEN SUBOTIČANIN U Užicu zbog utaje 113 miliona dinara

Zbog sumnje da je utajio porez i oštetio budžet Srbije za više od 113 miliona dinara policija u Užicu uhapsila Subotičanina V. L. (48). On je tokom 2019. godine prodao 1.115 polovnih putničkih i teretnih vozila.

KAZNA ZA BRZU VOŽNJU Vozio preko 160 kilometara na čas

Vozač iz Beograda na Vodicama vozio brzinom od 161,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 60 i na taj način učinio prekršaj nasilnička vožnja. Zbog više prekršaja izrerčene kazne.

BEZBEDNOST U Užicu bolja nego minulog oktobra

U kontroli saobraćaja otkriveno je 3.368 saobraćajnih prekršaja. Iz saobraćaja je isključeno 180 zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i 12 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Tokom oktobra policija je zaplenila više od 55 kilograma droge, navedeno je u izveštaju MUP Užice.

UHAPŠENA DVA LICA Zbog droge

Policija je, na putu Užice - Zlatibor, u mestu Surduk, u prtljažniku „folksvagena" pronašla oko 59 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana. Uhapšena dva lica.

KRIVIČNE PRIJAVE Osobama iz Užica i Priboja

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i krađe uhapšen muškarac iz Užica, a jedan Pribojac zbog krađe i podizanja sredstava na bankomatu u Užicu, gde je sa jedne kartice podigao 50.000 dinara.

UŽIČKA POLICIJA Otkrila preko 550 prekršaja

Najviše sankcionisano prekršaja prekoračenja brzine, nekorišćenja sigurnosnog pojasa, pa nepropisnog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, dok je za volanom zatečen jedan broj vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i pod dejstvom narkotika.

KRIVIČNA PRIJAVA Oduzeti dinari i devize

Užička policija oduzela preko 480.000 dinara i preko tri hiljade evra koji je vršio kupovinu i prodaju efektivnog stranog novca, bez dozvole i odobrenja Narodne banke Srbije. A subotička policija isključila iz saobraćaja biciklistu sa 4,08 promila alkohola u organizmu.

MUP Otkriveni bojni prekršaji tokom akcije

Tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja otkriveno 11.562 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Sankcionisano preko devet hiljada vaozača i preko dve hiljade putnika koji nisu bili vezani sigurnosnim pojasom.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE