Naslovna Ključne reči MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA

Ključna reč: MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA

MUP Konkurs za upis polaznika za osnovnu policijsku obuku

Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo Konkurs za upis 1.400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika .

POJAČANA KONTROLA POLICIJE Zbog vožnje nakon isteka registracije

Policija će pojačati aktivnosti radi otkrivanja onih koji voze automobile i nakon isteka registracije. Za one koji u roku od 60 dana ne vrate tablice od dana isteka važenja registracione nalepnice propisana je novčana kazna od 10.000 do 20.000 dinara.

UHAPŠENA ŽENA POD SUMNJOM DA JE POKUŠALA UBISTVO

Pod sumnjom da je pokušala ubistvo uhapšena žena u Požegi. Policija je u kući osumnjičene pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanete povrede muškarcu (50), a u njenoj torbi 38 tableta lekova sa liste psihoaktivnih supstanci.

VIDEO NADZOR NA VIŠE LOKACIJA U GRADU OD FEBRUARA

Video nadzor na Zlatiborskom putu i nekoliko gradskih lokacija počinje sa radom od 1. februara, nevedeno je u informaciji iz užičke lokalne samouprave. Postavljanje kamera omogućiće otkrivanje izvršilaca krivičnih dela i prekršaja, dokumentovanje dokaza u vezi sa njima i doprineti opštoj bezbednosti i bezbednosti saobraćaja.

UHAPŠEN POD SUMNJOM DA JE POKUŠAO DA UBIJE TRI OSOBE

Pod sumnjom da je nožem pokušao da ubije tri osobe policija uhaspila jednu osobu iz Užica.

MINISTAR STEFANOVIĆ I GRADONAČELNIK PETKOVIĆ OBIŠLI JUTROS MARKETE Od koronavirusa preminula...

Ministar Nebojša Stefanović i gradonačelnik Tihomir Petković su radno jutros obišli markete gde kupuju stariji od 65 godina i uputili apel građanima da ostanu kod kuće i poštuju ono što Vlade Srbije nalaže.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE