Naslovna Ključne reči GALERIJA KULTURNOG CENTRA ZLATIBOR

Ključna reč: GALERIJA KULTURNOG CENTRA ZLATIBOR

„SA BOŽOM OD BEOGRADSKOG VIDIKOVCA DO ZLATIBORA“ Izložba na Zlatiboru

Otvaranje izložba slika,fotografija i rukotvorina umetnika Udruženja Užičanina u Beogradu "Sa Božom od beogradskog vidikovca do Zlatibora" je u četvrtak, 29. aprila sa početkom u 18:00 časova u Galeriji Kulturnog centra na Zlatiboru. Za sve zainteresovane i informacija da će Galerija biti otvorena do 14. maja, radnim danima od 10:00 do 17:00 časova. A kako je to izgledalo pre dve godine u Užicu kada je priređena je izložba slika, fotografija i rukotvorina "Ersko poreklo" u Gradskom kulturnom centru (GKC). Pisali smo i o drugim aktivnostima Udruženja Užičana u Beogradu poput osnivanja svoje republiku pesnika i slikara – Erska republika – na dan 23. decembra 2019. godine. Na Kolarčevom univerzitetu obavljena je inauguracija i proglašena ova neobična republika. Hroniku KOVID -19 u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia. Hroniku KOVID -19 tokom marta možete pogledati na UžiceMedia. A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

NIŽE CENE SMEŠTAJA NA ZLATIBORU Popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 50 odsto

U ovom momentu prednosti Zlatibora su visok nivo bezbednosti i do 50 odsto niže cene smeštaja, izjavio je Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor.

IZLOŽBA O SERDARU MIĆIĆU U Galeriji Kulturnog centra Zlatibor

U Galeriji Kulturnog centra Zlatibor posetioci mogu pogledati izložbu slika pod nazivom "Rujanski starešina Jovan Mićić - od hajduka do serdara, od serdara do zatočenika Gurgusovačke kule" autorke Snežane Đenić,
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE