U sali kongresnog centra „Srbija“ na Zlatiboru održana je edukacija namenjena vlasnicima privatnog smeštaja i domaće radinosti Zlatibora.

U organizaciji Turističke organizacije Zlatibor, vlasnicima privatnih vila, apartmana, kuća za odmor, seoskih domaćinstava omogućeno je da se kroz predavanje na temu „Komunikacije i promocija u cilju unapređenja rada i pružanja usluga u privatnom smeštaju“ upoznaju sa uspešnim načinima promocije i komunikacije sa postojećim i potecijalnim gostima.

Glavni cilj edukacije je upoznavanje vlasnika i zaposlenih u domaćoj radinosti o važnosti pravilne komunikacije, kako u direktnom kontaktu sa klijentima, tako i online.

Prisutni su upoznati i sa značajem ažurnog vođenja veb sajtova, profila i stranica na društvenim mrežama, kao i sa višestrukom prednošću interenet marketinga u poslovanju svojih objekata.

Ovo je bila prva u nizu najavljenih edukacija za vlasnike privatnog smeštaja, a za jesen ove godine TO Zlatibor planira još jednu edukaciju i organizaciju studijske posete zemljama regiona.

- Advertisement -