Zdrava Srbija (ZS) predaće sutra, (četvrtak) 4. juna, u 15 časova, drugi put Izbornoj komisiji grada Užica, izbornu listu, pod nazivom “Milan Stamatović- Zdrava Srbija“, za predstojeće lokalne izbore u Užicu koji će održati 21. juna.

Nosilac liste “Milan Stamatović- Zdrava Srbija“ za odbornike u Skupštini grada Užica je dr Radmila Smiljanić.

Podsećamo da je Zdrava Srbija Gradskoj izbornoj komisiji u Užicu predala ranije listu, 25. maja, koja je jednoglasno usvojena, a potom je poništena. U međuvremenu je stranka prikupljala potpise, a kako su užički lokalni mediji preneli veoma brzo su prikuljeni.

– Brzo se okupilo oko hiljadu Užičana koji su želeli da pordrže dr Radimilu Smiljanić i Zdravu Srbiju,- izjavio je za Radio Lunu Vladan Virijević, šef izbornog štaba  Zdrave Srbije u Užicu.

Potpisi su prikupljani u prostorijama stranke u Užicu i Sevojnu, mesnim zajednicama Lipa, Krčagovor i Carina.

Detaljnije o ponovnoj predaji liste Zdrave Srbije možete pročitati u političkoj rubrici lista Danas, a informacije oko predaje izborne liste Zdrave Srbije prvi put možete videti OVDE.

6. jun 2020. godine

Gradska izborna komisija je potvrdila listu „Zdrave Srbije, koja je zbog prigovora na slogan „Za zdravo Užice“ i tumačenja komisije ranije poništena.

- Advertisement -