I ove godine tri dana, na dve bine, od 9. do 12. avgusta, na Tić polju posetioci će moći da uživaju u dobroj muzici, druženju.

Jubilarni, peti po redu Hills Up festival i ove godine donosi zvučna imena i na svojevrstan način obeležava jednu epohu na Zlatiboru uz najavu velikih izmena za narednu godinu.

Nastupiće velikani domaće rok scene Riblja Čorba, Kerber, Partibrejkersi, dok će u okviru SHUMA STAGE-a nastupiti Ilija Đoković, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene i mnogi drugi.

Brojna iznenađenja organizatori pripremaju za sve posetioce festivala i Zlatibora u nedelji održavanja Hills Up festivala. Pored dnevnih žurki, promocija u saradnji sa sponzorima festivala svi koji na svojoj ruci budu imali narukvicu HillsUp festivala imaće brojne popuste na usluge i sadržaje na samom Zlatiboru koje obezbeđuju partneri festivala.

Karte u prve dve faze su rasprodate i trenutno se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji ili na sajtu www.hillsup.org po ceni od 2000 dinara. Pojedinačne karte za svako veče mogu se kupiti na ulazu na festival po ceni od 800 dinara.

- Advertisement -