Koncert lokalnog benda Rock almanac na programu Gradskog kulturnog centra je u petak, 27. aprila. Na repertoaru ovog u osnovi, gitarskog, kaver benda, nalaze se pesme najznačajnijih domaćih i stranih izvođača. Početak koncerta je u 21 sat, ulaz na koncert je slobodan.
Za sve ljubitelje elektro zvuka, u klubu Gradskog kulturnog centra, u subotu 28. aprila biće organizovana tehno žurka pod nazivom ’’Show me restlessness’’. Line up za ovaj događaj čine Nikola Despetović, Branco Dobrić i Boris Tadić. Početak žurke je zakazan za 21 sat, karte po ceni od 150 dinara, možete nabaviti u klubu GKC-a.
Nakon skoro godinu dana, EKV tribute project bend Deca iz vode gostovaće po drugi put u Gradskom kulturnom centru. U ponedeljak, 30. aprila od 21 sat svi ljubitelji legendarne grupe EKatarina Velika imaće prvo priliku da pogledaju video spotove i fotografije koji su radili članovi Udruženja Deca iz vode, a nakon toga očekuje ih koncert gde će moći da čuju sve najbolje pesme EKV-a. Karte za ovaj multimedijalni događaj mogu se nabaviti u klubu Gradskog kulturnog centra po ceni od 350 dinara, dok će na dan koncerta cena karte iznositi 500 dinara.
Detaljnije informacije mogu se dobiti na broj 031/601-534.

- Advertisement -